Jump to content

kiesaj

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kiesaj paskelbtas turinys

  1. Sveiki, kokia sėjos kaina hektarui?
  2. Sveikas, prieš sugendant siurbliams bėgiai šiurkščiai persijugdavo, sankaba sunki buvo. O daugiau kaip ir nieko nesimatė.
  3. jei turiu viena fendt tokios laidos tai negaliu ir apie kita pasiklaust?
  4. Duru remas pats sveikas, stilitoj 300e gal sumontavimas ir pritaikymas tai nieko baisaus nematau
  5. Buvau nuvažiaves tai nepasakyčiau, kad nemylėtas. Stovėjo jis sakė apie 4 metus. Viskas dirba, veikia puikiai, variklis švarus gražus. Prieš pastatyma kaip minėjo jis buvo nuvarytas į servisa. Manau nereikalautu jis daug investiciju.
  6. Ką manot apie šį fendt? https://autogidas.lt/skelbimas/traktorius-fendt-824-favorit-1994-m-22564853.html?return=YToyOntzOjQ6InBhdGgiO3M6NDA6Ii9za2VsYmltYWkvemVtZXMtdWtpby1wYWRhcmdhaS1zYXZhZWlnZS8iO3M6NjoicGFyYW1zIjthOjE6e3M6MzoiZl8xIjtzOjU6IkZlbmR0Ijt9fQ%3D%3D&full_version=1 Ar vertas dėmesio?
  7. 2010 metų, mh apie 3000, gedimai kurie buvo : reduktorius nuėjęs po jo daug pasekmių buvo, reikėjo kelis kart hidraulinius siurblius keist nes visa sistema dzindru privaryta buvo ir patiem neėjo išplaut su tepalu ir filtrais, tai servise daugiau kaip puse sistemos keitė, dabar nesenai nuėjo kryžmė su pusašiais ir labai daug smulkių gedimų. Kitam tikrai nerekomenduočiau pirkt.
  8. norėčiau paklaust ar daug gedimų turit su claas axion 850 ? nes mes daugiau remontuojam negu dirbam
  9. kiesaj

    zieminis rapsas

    šiandien bandysiu sėt mercedes h veislės ir kokia chemija geriausia būtų nupurkšt?
  10. Sveiki, gal kas nors turit Fendt 824 prikinio tilto reduktoriaus dalis? kaip matoma nuotraukoje ar gal žinot kur galima nusipirkti
×
×
  • Create New...