Jump to content

nerutis

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

nerutis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. nerutis

    droninborg

    pasiguglink NARVIJA, kaune dirzais vokiskais prekiauja, berods ir Siauliuose yra. pats is ten pirkau dirzus ir tikrai nesiskundziu vokiskais dirzais.
  2. nerutis

    droninborg

    bijau sumeluot bet gal toki turiu kur skyvas desineje, bet tik velenas be menteliu
  3. nerutis

    droninborg

    paziurek svaistiklio ivores ar vietoje, pas mane tas pats buvo, kai nupirkau kombaina nuo vieno zemaicio. taiper pirmas dvi dienas sulauziau galine kratlente. man zemaitukas patare stipresnius varztus sudet. tai kol visos siknos neisardziau tol nevaziavau i lauka, o pasirodi svaistiklyje vienos puses ivores nebuvo. tekintojas istekino ivores, sudejau ir 5 metai kaip problemos toj vietoj neturius. tik nepamirsk prie vaziuodamas i lauka susitept.
  4. norėčiau paklausti, gal kas darėt Fendt 614 turbomatic LSA variklio kapitalinį remonta, kur, kas darė ir kiek piniginiu vienetu tai atsiėjo. Ačiū.
  5. viduryje yra lempute, tai pasijunges automatik1 tur4tum paziuret kaip ji mitksi, t.y. vienakarta zypteli tarpas vel zybteli, arba tris kartus su ziba tarpas vel tris kartus suzina, tai parodo klaidos koda. pas mane taip pat taip buna. kiek teko aiskintis, t.y. buvau susisiekes su ivabaltia servisu, gali buti kzkurioje vietoje nera mases, bet tai dar karteli pasikartosiu priklauso nuo klaidos kodo, kuria parodi anksciau kalbeta lempute.
×
×
  • Create New...