Jump to content

Martynas K.

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Martynas K. got a reaction from Norvidas in Kombaino pasirinkimas   
    Nematau prasmės pirkti JD T vien dėl konstrukcijos sudėtingumo mazgų. Pasikeli dangčius ir silpna pasidaro kai pradedi galvoti kaip prie ko prieiti ypač kiek mazgų sudėta priekyje kombaino prie priekinio rato. Visai kita kalba su Cx ir Lexion. O dar ir kaina JD... 
  2. Patinka
    Martynas K. reacted to edviuks in Grūdų kainos?   
    Nieko nepakeisime . Yra kaip yra . Zodžio bei susitarimo tarpusavyje su supirkeju reikia laikytis . Garbes ir orumo reikalas . Nereikia ieškoti priežasčiu ir buti gudragalviu . 
  3. Patinka
    Martynas K. reacted to JCB in kultivatorius   
    Tika praėjau šitą, bet žvalgyba nuo rudens prasidėjo, paieškos nuo naujų metų. Noraginio skutiko neradau už norimus pinigus (tavo atveju manau ir reiktų tokio padargo tiem moliam, o ne plūgu vartyt).  Poto nusprendžiau kad visokius kampus suskust dar su diskiniu skutiku išsiversiu ir ieškosiu arimam išdirbti, nes be jų pas mane niekaip. Tada apsistojau ties pačiu geriausiu žemės išdirbimo padargu  lemken kompaktor. Kadangi kalbu apie naudotu pasiūlą, pervažiavus LT, radau laužus, o kuris tiko pagal būklę, tai jobanas pardavėjas papuolė. Bevažinėjant apžiūrėjau ir tą romudovoj kompaktorių, ten viskas tiko patiko, išskyrus kainą. Viktoras anksčiau buvo minėjęs kainą, būčiau ir iki jos ištempęs, reziume šiemet dar daugiau kainuoja, kol begalvojau pasikeitė situacija, galų gale nupirkau lyginimo volus. 
  4. Patinka
    Martynas K. reacted to viktorass in kultivatorius   
    Turim toki kur nuoroda iš romudavos, moli trupina geriau nei germinatorius, jei molis gerokai sudžiuves tai maždaug su germiu kokius 5 kart važiuji per ta pačia vieta o su tuo 1 ar du karus, kad panašiai atrodytu. Kur juodžemis tai po 1 karto gali sėt, bet jei šlapia kaip, kad praeita rudeni tai tie lysteliniai volai greit užsineša žemėm, o tas galinis nesikemša nes yra valytuvai tarpuose tarp disku. Turint mintyje, kad ne visada tie moliai buna sudžiuve tai gal bandyt pirkti volus su lentom ir kultivatoriu be jokiu volu tik su lyginimo lenta ir aketėlėm, tuomet kai sausa su volais daužai grumstus ir kultivuoji, kai šlapia tik su kultivatorium.
  5. Patinka
    Martynas K. reacted to Mantas2342 in Zirniai   
    Aš tai posėlį auginsiu tuose laukuose kur paskiau pavasarį bus v kviečiai.
×
×
  • Create New...