Jump to content

Cpr

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Cpr paskelbtas turinys

  1. Cpr

    ar reikia kam atkurti pievas

    Variantas: traukt dobilus į sėjomainą. Vienais metais atsėji, kitais - javai...ir suki ratą vėl iš pradžių...
  2. Cpr

    Vailsyrhornai

    Sveiki. Gal kas galėtų pasidalyti informacija, kokia situacija su mišrūnais, kai Viltšyrhornai kergiami su sufolkais, tekseliais, merinosais ir pan.? Įdomu sužinot kaip pasikeitė mėsos struktūra, kokie reikalai su vilnos kritimu...
  3. Buvau sėjęs avių mišinį su liucerna, tai kitos žolės trečiais metais praretėjo. Teisybės dėlei reiktų paminėt, kad standartinė liucerna sudarė 40 proc. mišinio. Ar rausvieji dobilai ir eraičinsvidrės išlieka mišiniuose bent 4-5 metus?
  4. Cpr

    Saulėgrąžų lapai

    Sveiki. Kokia norma į ha?
  5. Taip ir reiks daryt. Gink Dieve tikrai ne, rinksiuos informaciją toliau ir bandysim patys.
  6. Niekas netrukdo ir jei tik tiek pakanka, tada šaunu.
  7. Tie, kas pirkote traktorių, nors vienas jau registruotas ūkio vardu, gal pasidalins patarimais dėl pagrindimo...Buvau užlėkęs į LŽŪKT, tai minėjo, kad imamas kaip pakaitinis nelabai tinka, turi būt nurodoma, kad genda ar pan. Tiesa, projekto rašymo kaina 500/600 + 300 sėkmės mokestis. Kai pagalvoji pagal imamą sumą, "kartelė" nebloga.
  8. 2019 rudeninis šaukimas.
  9. 30.2.1/30.3/30.4.1/30.6/30.7 = 70balų
  10. Jei niekas nepasikeis šių metų balų sistemoje, surenku 70. Dėl to ir noriu susižinoti visas peripetijas. Kitu atveju eisim į daržoves.
  11. Gaunasi tada taip: auginu morkas, rugius, yra šiek tiek pievų, projekte nurodau augalininkystės sektorių, parinktis javai, rodau pajamas/išlaidas iš visų plotų, 50proc. sudarymas tampa neaktualus. Taip suprantu?
  12. Su daržovėmis viskas kaip ir aišku. Aš turiu omeny, kai sritis augalinkystė, ar galima auginti kaip sėjomainos dalyvius kitus augalus, kad tai nebūtų traktuojama kaip nepilnai vykdoma veikla ar kažkas panašaus.
  13. 1. 50proc. pajamos, kaip suprantu, augalininkystės krypčiai netaikomos, tad ar gerai aš suprantu, kad kokį 20/30 arų daržovių kaip sėjomainos dalyvis nesukeltų problemų? 2. Kaip iš viso yra verslo plane su pajamom/išlaidom. Tarkim yra rugiai, morkos, pievos, tai tose skiltyse rodomi duomenys tik pasirinktos srities (pvz.: morkos - daržovės, rugiai - augalininkystė ir pan.) ar įtraukiami visi dalyviai ir jų skaičiai (tonažas, pajamos, išlaidos...)?
  14. Sveiki. Truputį aukščiau įkėliau nuorodą, kad šaukimas 2020m prasidės rugpjųūčio1d. Gal tai bus tik vienintelis visiems metams, kadangi patikros laikotarpis kaip tik užsibaigtų su metų pabaiga...
  15. https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/569e82c0126f11ea9d279ea27696ab7b
×
×
  • Create New...