Jump to content

eTadas

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius eTadas

  1. Prieš 2 valandų, Zim511 pranešimas:

    Kuo pranašiau ? Tuo, kad daug efektyviau sugers nelygumus, plauks Tavo barstytuvas :) atkreipk dėmesi pvz į purkštuvus važiuojančius su orine pakaba, arba priekabas, kaip valtys.

    Imčiau iš šroto kokia aši priekabine smulkesnio sudėjimo, kad but komplekte viskas, puslingės, pagalvės, amortikai ir viskas.

    O lingė tai tik per grabes rėmam nesulaužyti, malonumo mažai :)

    o jei traktoriuj nera  oro?

  2. sveiki. Trašu barstytuvą užsidėjes ant samadielkos važiuoklės tiesiog paprastai be jokios amortizacijos. pritvirtinta ant kabinino obuolių ir galas prisuktas, be centrinės traukės. bet važiuojant nelygiu keliu ar lauke kokią duobę pagavus labai jau skaudžiai atrodo trenkias, poroj vietų jau reikėjo rėmą virint, o talpa tik 1.5 tonos. 

    Norėtųsi padidinti talpą, bet tada baisu kad dar skaudžiau daužysis. ( ratai siauri fūŕiniai)

    Kaip variantas būtų jei ant ratu ašies dėt linges (kad ir keturtonės), tada padą ir ant jo tvirtint barstyklę? Gal važiavimui minkštumą padidintų platesni ratai (gal šešetonės)? 

    žodžiu kokių pasiūlymų turėtumėt, kad sušvelnint važiavimą nelygiu paviršium.

  3. Prieš 8 valandų, uk.Povilas pranešimas:

    Nustatyta norma 220 kg/ha bet reliai paseja daugiau, kodel? dar minus technologines, tai dar turetu buti maziau o dabar daugiau.

    Ir kompas rodo didesni plota apseta nei yra an 10% kaip tai koreguojasi?

    i lovelius padaryk kad byretu ir pravaziuok 50 ar 100 m. priskaičiuok kiek aru iseina ir pasverk kiek isberia tada  i ha. gal ant pagruzu  daug dubliuoji ar trikampiai laukai. gal tiesiojoj gerai beria

  4. Prieš 2 valandų, Gnytasis pranešimas:

    Abejoju ar tie 280 ag yra pas mane. Arba padaryt fiksuota 280ag be jokiu galios padidejimu manau ir tai pasijaustu. Geriausia padaryt su stendu vietoj viska.  Lenteles daznai atspindi to modelio galia. Turejau 6490 rase apie 175ag tik kilovatais o pas kita senesni maciau 200ag suprask kaip nori :)

    tai senesniuose manau paprasčiau viskas, perduodama galia į ratus ir viskas, dabar čia prikrauta tu kompu pilna, jie paskiria  kiek tos galios dabar  ir cia reik, tai ir dingsta visi tie 260 arkliu. ju turbut pastoviai net ir nebuna, gal iseina kokia 245-250. maksimumas ar tas pats 260 pasiekiamas tik prie ypatingi salygu

  5. prieš 3 minutes , Brukshnys pranešimas:

    Jei atkreiptum demesi tai pamatytum kad yra dvi galios ant lentutes. Pvz 7722 Max power (ties 1950 rpm) 181 kw, o rated power( vardiniais sukiais 2100 rpm) 169 kw. Sita max power nera ji galios resursas o tiesiog dabartinio variklio galios charakteristikos duomenys.

    rated power prie 2100 yra 191 kw. maximum power prie 1950  yra 206kw traktorius 7726

  6. sveiki. laumetrio diskinis  skutikas su tokiu volu. valytuvai jau antra kart baigia  nudilt, prisimuša žemių tarp volo dugno ir valytyvo ir jį smailina ir smailina ir būna koks konkretus volas tiek sunkiai sukasi dėl tų valytuvų, kad ant kiek lengvesnės žemės ir stoja. su ranka neprasuksi nei  vieno volo. foto po biski šlapesnės žemės. 

    gal ką patarsit, gal valytuvus patobulint, kokį kietesnį metalą dėt ar juos iš vis  nuimt? 

     

    20180822_084151.jpg

  7. kas galetų būt pupom? laukas beveik be ankštarų,  buvo purkšta proteus, žiedai po žydėjimo nudžiuvę, paplite kaip liga, kenkėjų yra, yra ankštarų su juoda koše. kitoj pusėj griovio sėta tuo pat metu, darytas viskas taip pat, o laukas normalus, viena kita pupa tik kaip foto. kokie patarimai?

    20180707_165553.jpg

    20180707_165541.jpg

  8. Sveiki. Kokį rekomenduotumėt litol tepimo švirktą pirkt? Ten kažkaip gamintojai nurodo išspaudžiamo tepalo slėgį, logiška, kad kuo aukštesnis, tuo geriau, bet ar verta į tai kreipti dėmesį, o gal pramuštu kažkurie stipresni ir užakusius tepimtaškius? Kokios nuomonės  apie pneumatinius švirkštus prijungiamus nuo kompresoriaus?

×
×
  • Create New...