Jump to content

kvietysss

Nariai
  • Pranešimai

    68
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kvietysss

  1. prieš 31 minutes , nivistas pranešimas:

    Jei tu skolų turi tai nemesi,aš tai neturiu, man tai geriau kuo mažiau, biški tie ereliai kurie nuomos kainas kelia gal truputi apsiramins.

    Kaip visada Lietuviškai ,kad tik kitiem nesisektu ! 

    Mažiau reikia skaičiuoti svetimas skolas..

  2. Prieš 3 valandas, ignas.d pranešimas:

    Girdejau pletka kad visiems su darzais kabinejasi, paraso kad neitikino jog nvesticija tik darzovem, pasiulo nusiimti intensyvumo daly uz darzoves arba atmetima paraiska ir tada paleidzia nusirieke paramos daly.  truksta pinigu ka prizadejo rudeniniam saukimui tai todel ir kabinejasi. Siaip tai situacija slykstoka sakyciau, buvo konkursas visi gavo o daba kai jau reik tvirtint prasideda derybos kazkokios tai, ytariu cia jokie atsipirkimo pagrindimai negelbes ir matys jie tik tai ka nori matyti. 

    Bet cia pletkai ar jau buvo atsiuntę jiem laišką? 

     

  3. prieš 54 minutes , Egida pranešimas:

    Panašu kad niekas neturi.Įdomu kuris laikas ir man jos.Bet kad laukuose niekur neteko matyti dirbant.Tai ne nueisi ne paklausi.O gal kokybė tokia,kad jei kas ir nusipirko tai tyli užpakali sutraukes.

    Man panasu, kad ji yra horsh arba portinger kopija, tik neaisku kiek kokybiskai padaryta viskas ...

  4. prieš 30 minutes , drapox pranešimas:

    Nelabai supratau apie kokius pasėlių išmirkimus eina kalba? Žieminiai uždžiuvo, neišsivystė šaknys, neišsikrūmyjo, nepaimė trąšų, tai žymiai prastesnė situacija nei pernai, tą rodo ir pasėlių tankumas laukuose. Gal kai kur situacija ir geresnė, kalbu už savę. Pernai sausra prasidėjo gegužės mėnesį, šiemet apie pusantro mėnesio anksčiau, kovo pabaigoje ir dar ne pabaiga. Žieminiams didžioji žala jau padaryta, jei bus sausa nebent per grūdų dydį kirs ir atmetimų padaugės, o štai vasarojuj dar daug negandų prieš akis, jei bus taip sausa kaip prognozuoja. Apie pernykštį derlių tikrai nesvajoju, bus prastesnis. Reiktų būti neužmušamu optimistu kad tokioje situacijoje galvoti kitaip. Galim tik pasidžiaugti, kad gavom pakankamai kritulių, kurių užteks kuriam laikui augalams sustiprėti.

    Ir vel pasikartosiu lietuva labai maza, bet ir tuo paciu labai skirtinga...

    Pavizdžiui pas mus tai nera ka lyginti su preitais metais, tankumas daug didesnis ir plius jokiu ismirkimu nereikejo atseti ...

×
×
  • Create New...