Jump to content

atrabotkė

Nariai
  • Pranešimai

    145
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius atrabotkė

  1. Prieš 2 valandų, kiesaj pranešimas:

    Buvau nuvažiaves tai nepasakyčiau, kad nemylėtas. Stovėjo jis sakė apie 4 metus. Viskas dirba, veikia puikiai, variklis švarus gražus. Prieš pastatyma kaip minėjo jis buvo nuvarytas į servisa. Manau nereikalautu jis daug investiciju.

    Kažkaip įtariu, kad toli važiuot nereikėjo, užteko iki kiemo nueit:)

    image.thumb.png.c65e289234bf0803e0b3b47ae267813e.png

  2. Prieš 2 valandų, Augelis1 pranešimas:

    Sveiki,

    Pagal smulkiųjų ūkininkų paramą planuoju pirkti 50Ag traktorių, šilauogių ūkiui prižiūrėti.

    Dabartiniai variantai yra Belarus 422.1, Foton 504 ir Dong Feng 504 G3. Kainos gana panašios, kiniečių pliusas, kad garantija 2m, Belaruso 1m.

    Gal kažkas turintis daugiau patirties galėtų patarti kurį iš šių trijų labiausiai vertėtų rinktis?

    Manau už belarus blogiau nebus, tik tiek, kad belarusui kiekvienam kaime rasi auksarankį, kuris sutvarkys. 

  3. On 2018-08-15 at 11:49, dzipas pranešimas:

    Geras marketingas...


    "Sudėtingomis praėjusių metų sąlygomis šie skutikai puikiai dirbo tiek perdžiūvusias ražienas, tiek jokiais kitais padargais neįdirbamus perdžiūvusio molio arimus. Geresnio kainos ir kokybės santykio mūsų rinkoje greičiausiai nerasite.
    Turi CE sertifikatą ES paramai gauti. "

    Kur cia pernai perdziuve viskas buvo?

    Matyt skelbimas neatnaujintas, senai prekiauja jie

  4. On 2018-06-09 at 22:53, mtzistas pranešimas:

    Čia grynai heva volai , tik kad pavadinimas kitoks :D ,o heva volai tai geri. ;) 

    Heva išvaizda, turkiška kokybė, nors nėra čia jokio stebuklo, jeigu moki gaminti. Prieš dvejus metus kuomet dairiausi volų be lentų, tai horomechanikoj vadybininkai sakė, jog vienų turkų volų buvo atsisakę, nes pradėjo trūkti žiedai kaip stiklas, dabar ale pakeitus gamintoją taip nėra. Jeigu akmeninga vietovė, tai manau reikėtų paieškoti su daugiau stipinų nei trys žiedų arba kalbėti dėl žiedų garantijos. 

  5. prieš 55 minutes , MantasG pranešimas:

    https://autogidas.lt/skelbimas/kultivatorius-stepagro-pa-61-2017-m-22491355.html

    o tarkim ieškant geresnio sprendimo ka manot apie šituos ?  nes dažnai tenka per slapesne žeme pervažuot. tokio tipo tik kad voliuką tarp lyginimo lentos ir kregždinių danu komplektuojant 3,2m 5200 kaina susidarė

    tik kažin kaip jie ta žemele išdirba

    Antras sezonas dirbu su tokiu tik pakabinamu, kas labiausia patinka, kad galima negailėt ir kišt į įdžiuvusį molį ir žinosi, kad nei rėmas truks, nei nagus išlaužysi. Nesulaužiau nieko kol kas, tik komplektą strėliukių pasikeičiau. Pritariu Kestui dėl akėtėlių, mažai naudos, bet po arimo du kartus išdirbau ir sėjau, buvau bandęs ir į ražieną kišti kai šlapia buvo, tai irgi neblogai dirba.

  6. Prieš 3 valandų, aeromex pranešimas:

    siūlau aero dinaminę AEROMEX 100procentų Ukrainietiška,ne taip kai pardavinėjamos piratinės Metalo technologijų . info tel.861818981

    Esu įsigijęs iš jų valomąją ir nematau jokių problemų, valo gerai, ypatingai geras rezultatas buvo sudygstant, tad būtų įdomu, kuo ji yra blogesnė už jūsų? Ar čia vadybiniai sprendimai neturint paaiškinimo dėl beveik pusantro karto didesnio apetito? :)

  7. Prieš 9 valandų, Jaunasis pranešimas:

    as neisivaizduoju koki velnia jus ten darot su tais skutikais kad 4m 180 arkliu normaliu gyliu daugiau nepavelka.mes kabinam diskinius 4 metru ant 125 arkliu katuku ir eina 10 cm gyliu 11-14 hm/h ir ten problemu nera.arba pas jus labai ten agresyvaus dirbimo kazkokie tie diskiniai arba grynam moli dirbat

    Normaliam skutikui - reikia galios. Jeigu kabini 4 metrus ant 125 arklių, tai turbūt ypatingas darbo rezultatas gaunasi :)

  8. Prieš 10 valandų, Mantas2342 pranešimas:

    Nu vis geriau varžtinė nei nieko , bet šiaip nieko gero manau ta apsauga.

    Aišku, už linginę geriau nėra, na galbūt spyruoklės kaip pas lemken, bet jeigu turi su guminėm apsaugomis ir kali per didelį akmenį, tai vistiek reikia lipti lauk ir atversti atgal diską, tai šiuo atveju viskas manau lengviau yra pakeisti varžtą ir važiuoti toliau, negu atsukti 4 varžtus, nuleisti diską ir vėl prisukti, tik įdomu kaip su varžtais situacija, ar nekarpo be reikalo.

  9. prieš valandą, daugvydas pranešimas:

    cia ydeja atejciai bet plana kurt rejk is anksto ,galvosukis del tonazo ,ar geriau turet tiek talpos kad iskart uzpilt vilkika su loviu ir tas nestovetu pale lauka ar kaskiek stovetu ir mazesne ,ka manot ?

    O traktorių tokį galingą turi, kad pavilktų 24 tonų perkrovimo priekabą? 

  10. Prieš 1 valandą, Libertis pranešimas:

    Supraskite kaip norite ;) dede pries desimt metu kai tik prasidejo paramos, rase projekta ir kai nieko nepatepe tai negavo nieko nes iskele reikalavimus kuriuos ivykdyti butu kainave daugiau negu skiriama parama kai tuo tarpu kaimynas turintis tinkama prieiga ir pazistamu zmoniu gavo vos ne dvigubai didesne negu numatyta parama ir salia traktoriu dar sugebejo isigyti dalyku kurie su zemes ukiu ne is tolo nesusije ;) tai tokie dalykai lietuvoje vyksta jeigu nezinojote.... vieniems del traktoriaus kelia auksciausius reikalavimus o kitiems jauniems ukininkams iseina ir ekskavatoriu prisipirkt ir kondicionieriu pildymo irangu ir visokiu kitokiu dalyku...

    Kas buvo prieš 10m, ten ir pasiliko :)

  11. Prieš 5 valandų, JCB pranešimas:

    Plūgą pakeis, ne volus,  po skutiko tiesiai sėjimas, tai volai nebereikalingi.

     

    Prašiau kad demo duotų, kad pasižiūrėt kaip tos lentos reguliuojasi ir kaip patį darbą atlieka, tai nesileido į kalbas, mat čia juos perka. O 6500e vistiek pinigas, nesinori bile turėt, per naktį pagalvojau, kad dar pratemsiu šį sezoną, dar arklys vienas atsirado kieme, dabar dėlioju kitaip.

    O tai kartais volai neskirti privolavimui pasėjus? 

  12. On 2017-11-12 at 23:52, Ukius_bulvinskis pranešimas:

    Kolegos, kokios firmos šnekus patartumėt žiūrėt? MLVS'o Sveaverken? Liudynės, Grąžulo. o gal Bokštuvos Soby? Ar jokio skirtumo, visi vienodi?

    Kažkaip manau, jog danų "SOBY" geriausias variantas bus, gal pagal stereotipus gyvenu, bet mačiau parodoje keletą jų gaminių, tai sudarė tikrai neblogą nuomonę ir manau, kad tikrai turėtų pagal kokybę būti geresnis už lenkus, bet įdomu kokia kaina.

  13. Prieš 3 valandų, Nomas pranešimas:

    105 AG, na tokiu problemų nėra, tik kai frontalini uždėjo posūkio kampas sumažėjo.

    :D:D:D na tu atrabotkė jumoristas :D

    Pirma išmok suprasti ką skaitai. Antra, aš atmintimi nesiskūndžiu, jei perki daiktą tai tikrai pasidomi o ne iš lempos perki, aš netoks turtingas, kad pirkčiau nepasidomėjas ką verta pirkti. O trečia, kur aš parašiau, kad LIVILA geriausia ar panašiai? akis prasiblaivyk.

    P.s. tu man pusbroli primeni kuris 3 klases vos užbaigė, tai tas ir su dievais kalba, kaip musu politikai :D nors liūdna beju butu :D

    Na, aš asmeniškai manau, geriau naujas nei 20 m., o su nauju vakarietišku tai nėra ką lyginti.

    "nesiskūndžiu", "nepasidomėjas". Greičiausiai pats ir būsi tas pusbrolis :)

  14. Prieš 1 valandą, Nomas pranešimas:

    :D tau ir nereik turėti, kad reklamuotum ir liaupsintum NH :D

    NH, DZIONIS, CLAASAS tikrai geresni už ACROS, o lyginant su senais, naujas yra naujas nors ir Rusiskas, nes rasti gera tikrai sunku. Kaimynas DZIONI nupirko 15 m. senumo, dirba 3 sezoną, patenkintas, bet pirko ne Lietuvoje

    Keistas klausimas. Kiek pamenu AGROKONCERNAS prieš 5 m. neprekiavo iš viso kombainais. Tai apie koki "Š" galim kalbėti? O kur geriau pirkti sunku ir pasakyti, čiurint ko ieškai. Kiek supratau AGROKONCERNAS dabar prekiauja ACROS, bent parodoje taip sakė.

    p.s. kaip kolega CAPER rašė.

    ATRABOTKĖ gal esi AGROKONCERNO vadybininkas? O tai komentaras į lankas veda, jai ne, tai ne veltui visokie jumoristai sėdi seime ir Lietuvą valdo.

     

    Nejuokink nei manęs, nei kitų :) Labai jau matau pameni daug, įdomu net darosi :) Gali vaidint ką nori, bet kuomet išgirsti, kad tik livila geriausia, o kiti ne - juokas ima :)

×
×
  • Create New...