Jump to content

N15

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Gelgaudiškis

Paskutiniai lankytojai

804 profilio peržiūros

N15 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. N15

    Avių liga

    ačiū, kad patariat... leidom antibiotikus nuo bronchito (davė veterinorius) bet po to dar kokias 2 savaites šnarpštė, o dabar jau viskas OK ....gal ir nevertėjo tų antibiotikų, toks vaizdas , kad išaugo, dūksta jau su visais ėriukais ir nedūsauja
  2. Labai reik patarimo. Gal kam buvo panašiai, kad ėriukas sunkiai kvėpuoja šnopuodamas su švilpimu... jau apie 4 dienas taip. Gimė 3- čia pati mažiausia. Pirmas dienas kvėpavo normaliai. Šiaip - smarki, godi avytė, 12 dienų. Maitinam pieno pakaitalu,  prišokus pas savo motiną pažinda ir dar iš kitų pasivagia. Gaila tik klausyt, kai garsiai kvėpuoja. Jaučiasi , kad problema nosyje ar kiek giliau.

  3. N15

    Avių liga

    Sveiki, esam naujokai, bet jau turim 10 ėriukų iš 4 ėriavedžių. Labai reik patarimo. Gal kam buvo , kad ėriukas sunkiai kvėpuoja šnopuodamas su švilpimu... jau apie 4 dienas taip. Gimė 3- čia pati mažiausia. Pirmas dienas kvėpavo normaliai. Šiaip - smarki, godi avytė, 12-kos dienų. Maitinam pieno pakaitalu, prišokus pas savo motiną pažinda ir dar iš kitų pasivagia. Gaila tik klausyt, kai garsiai kvėpuoja. Jaučiasi , kad problema nosyje ar kiek giliau. Ačiū, jei kas patarsite.
×
×
  • Create New...