Jump to content

justis

Nariai
  • Pranešimai

    919
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius justis

  1. Prieš 2 valandas, Ignas Daktaras pranešimas:

    o gal kas esate bandes su rusiska sejamaja yterpti salietra? esu mates dauk Ukrainieciu taip daro pila y sejamaja,ir ir vaziuoja..,gal daugiau pasisavina,maziau isgaruoja ir grejciau saknys pasiima..

    ir svedai su Rapid sejalkom taip daro, vienareiksmiskai geras variantas - tuo paciu vaziavimu suardai pluta, padedi trasa prie saknies, niekas negaruoja. Paseliam zala minimali, paseji rudeni didesne norma ir nieko nepajauti

  2. On 2023-12-11 at 18:13, M&M pranešimas:

    Girdėjau variantą, kad sėja sėklines 120kg/ha, o gamybines pardavimui 140kg/ha, mes šiemet apie 190kg/ha, vadinasi reikės mažinti sėjos normą :)

    Eko sejam visad 5mln vidutiniskai, kas nuo seklos buna 200-220kg/ha, valom su 1.7 apatiniu, ir negaileti

    vejo. Aisku buna metu sausu labai , saikas 52. Bet dazniausiai saikas minimum 55. Dabar vaziuoja siemetines 55-56. 2022m buvo 57-58. Pas jus salietros 150 uzmetus kulsit po 6-7tonas atsipute. Svarbu pasekit pirmas pacias kai tik eis ivaziuot, ir saikas geras bus :)

  3. Prieš 10 valandų, BR pranešimas:

    uzvakar kenos pavakare dvi preikabas spėjau prigriebt,tai vakar nuvežiau 1 klasė,klausia kada kulta,vakar sakau gi matot kad 17 dregmė grudas jau isbalęs,sako jau nieks neatveža iš laukų kitokių nei pasaras ir tas jau sudygęs,labai stebėjos kad tokia klasė

    Labai velyva kena, gal del to gera klase, nesenai tik priejo iki galo ir nespejo islyti

×
×
  • Create New...