Jump to content

Erce

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Erce paskelbtas turinys

  1. Erce

    Česnaku auginimas

    Sveiki,iki kada sodinami žiemyniai česnakai?
  2. Erce

    ZUVU LIGOS

    Sveiki lyga pasireiške pernai kai įžuvinau tvenkinį iš vienos fyrmeles,po savaites žuvys atrode kaip zombei,daug žuvų krito ,liko stipriausios, lyg ir viskas susitvarke,vakar pagavau karpioka opa vel požymiai tokie pat?? Patarkit kaip užkirst kelę ligai??? Kirk suprantu raudonlige?
  3. Erce

    Česnaku auginimas

    Supratau.. o ka maždaug su 1KG galima apsodinti?? Skaičiau kad reike beitsuoti ar būtina? Kaip su sekla reikalai,koke derliu duoda didesni:)
  4. Erce

    Česnaku auginimas

    Tai žiurek kiek supratantu taip, padarau vagas su kaupykais tada skeliu vąga pusiau, beriu trašas sumetau česnakus ir užgrebliuoju? Kokeme gylije turetu buti česnakai? Ir ar jokio skirtumo kaip ji paguldysi ar turi stačiai įkišti į žeme???koks atstumas tarp česnaku?? Ir koke trąša berti??
  5. Erce

    Česnaku auginimas

    Sveiki esu naujas šytam reikale tdl norečiau śiokios tokios pagalbos?! Norečiau pasisodinti vasarinių česnakų nuo ko man reiktu pradeti?, dirva iskultyvuota!, ar reike ją dabar kuo patresti pries sodinimą ar daryti vageles ir į jas sodinti ar kasti lysves? Kiek maždaug reiktu česnakų apsodinti 1arui koke veisle patartumete?? Didelis dekui kas nepatingesit atsakyti..
  6. Erce

    Česnaku auginimas

    Sveiki gal yra česnakų augintoju nuo anyksčių krašto?
×
×
  • Create New...