Jump to content

Case va deere

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Case va deere paskelbtas turinys

  1. Pats neturiu, tačiau kaiminystėje Šilalės raj. ūkininkas R. Rimkus turi gal 4 Doicus, tarp jų ir 7250 warrior. Nusiskundimų neturi nei traktoriais nei servisu. Servisas Biržų žemtiekimo yra Šilalėje, tai aptarnauja operatyviai.
  2. Case va deere

    Grėbliai

    Sveiki, gal kas zino kokius +/- fella 1402 ir kuhn 6620 greblių?
  3. Kokie jus juokingi... Ant kiemo stovi case ir JD ir galvojat kad neišbandėme bei kiek kuro pasiima? Kaip moto valandas skaičiuoja ? Tai jus kliedit, patys turit ta viena JD ir neturit su kuo palyginti, del to tiek ir įtikėję i juos...
  4. Na ir nieko, tik pasakiau savo objektyvia nuomone tarp case ir JD. Matosi kad cia tik JD fanai susirinkę , nes visiškai nepriima kritikos, net ne kritikos, o tiesiog pastebejimu... Pries 20 metu gal ir buvo tachometrai ant troselio, siais laikais pakanka įdėti elektrinį davikli ir suprogramuoti borto kompiuterį kad jis atitinkamai skaiciuotu.
  5. Jei nezinai kas ka skaičiuoja , tai pats ir pasilaikyk savo nuomone.
  6. Turiu case maxxum 110 ir JD 6110 MC. Case pradirbęs 1000mth, kolkas jokių problemu nebuvo, šiemet įsigijau nauja JD, " tautos traktoriu" ir vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad jei reiketu rinktis vėl, tai tikrai ne JD. Pirmi pastebėjimai tokie, kad case skaičiuoja moto valandas, o JD tiesiog darbo valandas, kurios sukasi vos užvedus variklį. Todėl ta Dojaus garantija 2000 valandų, lygiai tas pats case 1000 moto valandų, nes jos sukasi dvigubai greiciau. JD turi 81kw, case 80kw, atrodo galios tokios pat, varikliai abiejų common rail, taciau JD tikras dusulys, jis reikalauja daug apsuku. Kuro santykis tarp abiejų yra turbut kone dvigubas, case žymiai ekonomiškesnis. Matomumas ir kabinos patogumas taip pat nesulyginami. Uzkurus JD nuo vibracijos trata kabinos plastmasės , be to, nors jau gana šilta , taciau jau net esant -6 JD vos kuriasi. Net esant pliusiniai temperatūrai variklį reikia prasukti kokius 4 kartus kad uzsivestu, Servizas sake "taip turi buti", kai tuo tarpu case ir prie -25 be vargo. Tai tokie pastebėjimai, žiūrėsim kaip tarnaus toliau.
×
×
  • Create New...