Jump to content

RicardasA

Nariai
  • Pranešimai

    70
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius RicardasA

  1. Taip jau yra su tais lexionais, ateina laikas kai reikia atremontuot rimtai jei nenori netiketumu kulimo metu. Mes jau antra kombaina kapitaliai perrenkam, bet kulimo metu nebuvo niekad sustojas. Pernai dalim apie 25 tukstancius isleidom, bet dabar kuli ramiai. Reduktoriu kasmet klebinam,tepalus keiciam kas sezona, skyvas jo atlieka ir ausinimo funkcija todel reikia visada svariai ispust dulkes. Salia vienam kolegai buvo isbyrejas sezono metu, tai tais metais kombainas nebekule.😬

  2. prieš 18 minutes , Andriusfeat pranešimas:

    Jeigu ta pieva buvo anksčiau deklaruojama ir buvo pažymėta kaip daugiametė (virš 5 metų) faktas kad tamsta, tik tau galiu išduot paslaptį, - kitąmet dar deklaruosi kaip sau nori, a jau dar kitąmet jei ir toliau bus trūkumas tų daugiamečių pievų ( o manau vienais metais neapsiribosim visi, nes čia bus sunku sukontroliuot tą reikiamą pievų kiekį nustatytą Briuselio) truktels ir tamstelę NMA :icon-wink:

    Ukis misrus, tu pievu pats nemazai turiu, bet dar pasidaugint tikrai nenoriu, nes zeme pirkau kaip dirbama, cia bus graziu ciudu su tais atsejimais. Pats asmeniskai pazystu tris ukius kurie karves dabar isparduoda ir viska apare jau apsejo...:obscene-hanged:

  3. Prieš 4 valandas, M&M pranešimas:

    turėjom demo valtraS, turėjom demo MF ten kažkokį apie 300ag, dėžės dirba ne taip kaip Fendo, turim 3 fendus žinom kaip dirba ir turi dirbti vario...bet kiek aš žinau Ewos vadyba labai gera, ko gero viena iš geriausių Lt žiūrint į jų pardavimus.

    p.s. pabandykit Df ttv, va ten kažkas panašaus į Fendt vario

    Turejom 415 vario ir mf 7715 su vt deze. Veike jos identiskai. Masieju cipavom, tai iki cipo ta deze tokia atrodo lyg lagint norejo, bet po cipavimo pasitaise.:icon-wink:

  4. prieš 34 minutes , Minduksx pranešimas:

    Tai turėtų būt iki 2013 gamybos metu. Našumas nuo daug ko priklauso, silpnų vietų kaip ir nėra, žiūrėk kuo geresnis stovis kuo mažiau valandu

    Su tais metais man irgi keista pasirode, nes ir dokumentuose raso 2013 ir ant lenteles kombaino, o pagal konedata tokius iki 2013 gamino. Gal cia paskutiniai tos laidos kombainai, nes trys tokie patys yra. 

  5. prieš 33 minutes , Zilvis55 pranešimas:

    Kas i ta pilna komplektacija ieina? Amazone cirrus nesidomejai?

    Lyginimo lenta, hidraulika nuo darbinio, davikliai,technologines gale. Daugiau ten kazko nera. Amazone domejomes, bet kaina apie 10 tukstanciu skirias. Ir ji tokia smarkiai masyvesne atrodo, klausimas ar patempsiu... yra viena dar senesnio modelio uz 56 atrodo, bet ten 2017 metu:icon-smile:

  6. Prieš 3 valandas, nike pranešimas:

    Pernai emiau 4dc pronto, 42 be pvm,2 metai garantija,tempiu su case185 tempe normaliai bedu nera,ant smelio kiek pasunkeja,emiau be hidro siurblio,mazoka traktoriaus hidraulikos,rudeny pries seja teks detis.

    As ziuriu su siurbliu nuo darbinio, nors traktoriaus hidraulika galinga, gal ir susitvarkytu. Ka dar prisikomplektavai?

×
×
  • Create New...