Jump to content

manntas3

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiškis

Paskutiniai lankytojai

609 profilio peržiūros

manntas3 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū kestai. Tikriausiai, kad teks skirt, jau trečią kartą.. o dėl diskatoriaus tai neįsivaizduoju kaip jį ten ne taip galimėtų pritvirtint, įstatai į fiksatorius, priverži ir tiek žinių.
  2. Tai žiūrint pagal schemą ši disko pusė ( http://www.autoopt.ru/upload/iblock/28f/625469.jpg) turi žiūrėti į smagratį ar į diskatorių? Aš kiek suprantu tai į diskatorių.
  3. Tai va, jei ne ta puse būtų įdėtas diskas tai sankabos iš vis nebūtų o dabar tai ji yra tai ne. Gal diskatorius koks nors brokuotas pakliuvo, net neįsivaizduoju.
  4. Nu o jei daleiskim ne ta puse yra įdėtas diskas, šios problemos simptomai yra tokie kaip aprašiau?
  5. Manau, kad diskas įdėtas gerai, dėjau ta pačia kryptimi kaip ir senas buvo įdėtas.
  6. Taip, diskatorius pirktas naujas ir iš jo išsukti trys transportavimo varžtai.
  7. Sveiki, labai reikia jūsų pagalbos. Nutiko taip, kad dingo pupsikui sankaba. Išskyrus pusiau buvo rastas sulūžęs diskatorius. Tvarkant buvo pakeista: diskatorius, sankabos diskas, išminamas guolis, velenėlis bei velenėlio guolis. Viską sudėjus ir atreguliavus tarpelius (palikata 2 mm tarpeliai), bėgiai junginėjos, ne taip lengvai, bet junginėjos. Šiek tiek pavažiavus pradėjo junginėtis visai normaliai.. Tačiau sustojus ir šiek tiek palaukus nei vienas bėgis nebeįsijungė, dėžė terškia nors tu ką. Išlipus ir paveržus sankabos pedalio traukę, vėl šiaip ne taip pradeda junginėtis, tačiau nebebūna jokio tarpelio tarp diskatoriaus lapkučių ir išminamo guolio. Tačiau ir vėl pavažinėjus taip po kiek laiko dingsta sankaba, nu ir vėl prasideda lapkučių reguliavimas ir panašiai ir taip pasaka be galo.. Kitaip tariant kartais bėgiai junginėjasi labai lengvai, kartais posunkiai o kartais iš vis neįmanoma įjungti jokio bėgio. Ir be to tass bėgių nesijunginėjimas pasireiškia labai įdomiai, tarkim jei tas ričiagas, kuris perjungia greitesnes/lėtesnes pavaras pastatytas ant neutralios padėties tada bėgiai jungiasi, bet jei tik įjungta kažkuri padėtis bėgiai nebeįsijungia ir atvirkščiai, jei įjungtas bėgis tada neina junginėt greitesnių/lėtesnių pavarų ričiago o jei stovi ant laisvo bėgio tada tas ričiagas junginėjasi kuo puikiausiai.. Gal kas esate susidūrę su tokia problema ir galite pagelbėti, nes jau baigiu prarast viltį
×
×
  • Create New...