Jump to content

Mazieji

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Mazieji reacted to sauliaxxx in Skiltis chemijai   
    Problemu nebuvo su agrokoncernu del cycocelio. Užsakiau rudenį 500 litrų, prieš savaite atvežė be jokių negalim nežinom neturim. Vietoj cycocelio greitai atsiras su ta pačia veiklia kitu pavadinimu. Sakė jau rūpinasi dėl įvežimo į tą mūsų priekabia Lietuvėlę.
  2. Patinka
    Mazieji reacted to Henka in žiemkenčių buklė   
    Klausiu ar nesustresuos nuo augimo reguliatoriu, kai tokios zemos temp?
  3. Patinka
    Mazieji reacted to tom tom in Skiltis chemijai   
    Matau kolegos kalbate apie cikocelį, tad galiu pasipasakot. 20 metų dirbame su Litagra... sėklos, trašos, chemija. Pernai metais negaunu cikocelio, pats kaltas, laukiau iki paskutinės dienos, neliko. Praeitą rudenį, Spalio mėnesį nuvažiuoju į Litagrą ir sakau. Kada planuojat turėt reguliatoriaus, nes pernai turėjau problemų, norėčiau nusipirkti ar užsisakyti iš anksto. Sako puiku. Dabar sudarinėjam sąrašus, tai įtrauksim ir tave, nes gausim ribotą kiekį. Atsakau, kad puiku ir išvažiuoju. Praėjus kalėdoms kiekvieną mėnesį pro soną važiuodamas užsukdavau ir klausdavau ar dar negavote. Atsakydavo, kad nesirūpink, tik gausim iškarto skambinam. Paskutinį tokį atsakymą gavau prieš 2 sav. Nuvažiuoju šiandien, sakau reikia chemijos ir kaip dėl to cykocelio. Sako... kokios chemijos reikia, o cikocelio tai žinok jau neturim. Kaip neturit pasiteirauju? O tai kaip sąrašai...? Atsako... Tai vat supranti tu komplekto neimi, tai tau ir cikocelio nėr. Tai sakau B****... Iškur man žinot, kad komplektą reik imt...? Sakau ar pranešėt apie situaciją, juk kas mėnesį atvažiuodavau... sakėt nesirūpink, esi sąraše, pranešim. Ir jie mano priekaištu negirdi, kaip užburti, tu komplekto neėmei.
    Tiesa pasakius buvo šlykštu žiūrėti... kai suaugęs vyras ir dvi pusamžės moterys, turi tiek kiaulės snukio savyje, kad po tiek metų bendradarbiavimo gali taip šikti tau į veidą.
    Daug riebių žodžių sukosi galvoje, bet išlaikęs taktą, pasakiau, kad nieko nepirksiu daugiau. Padėjau kryžių ant Litagros visiems laikams. Man aplamai labai keista, kai šiais laikais, kai regione 6 pardavėjai, taip galima išsipisinėti.
  4. Patinka
    Mazieji reacted to edvardas02 in kultivatoriaus voliuku gamyba   
    jei nesunku imeskit foto
  5. Patinka
    Mazieji reacted to kinziulis in T-40 vairo kolonele   
    tikrai, isbandyta.
  6. Patinka
    Mazieji reacted to arunass54 in žadu;pirkti t150 su maz varikliu   
    geriau pirkti t-150 iskarto su maz varykliu daug pigiau gausys:))
  7. Patinka
    Mazieji reacted to tadasg in zieminis rapsas   
    šitokio rapso nepurškei?.. gal tik nuotraukoje jis toks bajavas atrodo. Nors literatūroje rašoma ir universitete mokino, kad su fomoze kovojama iš rudens ir pavasarinis purškimas naudos neduoda jokios, tačiau kai praeitas ruduo buvo toks sausas ir rapsai išlindę stovėjo, nepanaudojau ir aš fungicido, bet tik dėl išvystymo tarpsnio, ir dėl to, kad rapsai atėjo į tuos laukus, kuriuose jų nebuvo niekada. Tad aš naudosiu pavasarį.
  8. Patinka
    Mazieji reacted to tadasg in Pavasario darbai   
    jei daugiau nelis lietus, kitą savaitgalį bandysiu startuoti su npk pievoms. Taip lengvai, apsišilimui, aplink namus, kad prasivaikščiotų sklendės barstyklės
  9. Patinka
    Mazieji reacted to buster540 in lenkiskos mtz kabinos   
    nu jo, nuperki uz 1500e dar pasutusia, visa raudona kad normaliai nudazyt viska isnert apmusimai irgi ne primos jaunystes bus tik tiek kad orginali. o ir orginaliam peciukas tik dvi angas turi oro paskirstimas nekoks, jei jau karsta tai nerasoja langai, jei salta tai sakes. o cia uz 1100 specagroj maciau, naujas metalas viskas naujai padaryta, nauja kad ir lenkiska vistiek yra nauja. seniau lenkuos per 800lt pigiau budavo, kaikam ir per stuka pigiau gavos, i domu dabar prie euro kaip?
×
×
  • Create New...