Jump to content

Jasinka

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius - Alytus

Paskutiniai lankytojai

658 profilio peržiūros

Jasinka pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. 2019 paramai paraiškos priimamos bus visą liepą. Turiu klausimą kaip žinoti kiek balų reikia surinkti norint gauti paramą? Praeinamas balas čia aišku, bet kaip žinoti, kiek reikia balų gauti paramai? Pagal praeitus metus ~60. Yra šansų? Beje, jeigu finansuojama 50% sumos ir vykdoma tris metus projektas, tai tuos 50% galima padengti per tris metus potencialiai iš pelno ar reikia turėti iškart savo lėšas? Ačiū.
  2. Jasinka

    Vynuogės

    Sveiki, Ar dar nevėlu sodinti? Domintų sodinukai ~10vnt. aplink Alytų? Arba Vilnius Ačiū.
  3. Jasinka

    Lazdynai

    Pasiskaitinėjau, tai gal ir visai nieko mintis „Pervenec" ir „Moskovskij rubin". Mačiau kainuoja 13€. Tai čia normali kaina? Kur galima būtų pigiau įsigyti Apie Vilnių ar Alytų?
  4. Jasinka

    Lazdynai

    Svajonių ūkio nemačiau, bet reiktų pasižiūrėti. Su rožiniais akiniais smagiau žiūrėti į pasaulį Norėjau pasiteirauti tokiu klausimu. Norėčiau apsodinti sodybą lazdynais nuo kelio, nuo "smirdančių (kai tręšia) " ūkininkų. Ir tuo pačiu kokį riešutą nuskabyti. Tai šiuo atveju ar reiktų pirktis kažkokią gerą veislę pas ūkininkus ar važiuoti į miškelį ir ten išsikasti. Ar dar kokių variantų yra. Nemažai eglių buvo užsodinta, bet kažkaip nelabai prigijo jos. Tai pagalvojau gal lazdynai būtų praktiškiau. Ačiū už mintis ir patarimus.
  5. Jasinka

    Vynuogės

    Sveiki, Gal kas galės parduoti vynuogių sodinukų, kurie tinkami pas mus. Daug nereikia kokius 10. Augs priešais saulę...
  6. Jasinka

    Avietes

    Sveiki, Metai kaip pasodinęs kelias polkas, bet taip ir rezultatų nėra. Keliais etapais sodinau. Nors pas kaimyną auga normaliai. Irgi svajonių prisižiūrėjęs nusprendžiau nenuleisti rankų : )) Ieškau Vilniuje - Alytuje arba tame tarpe apie 100vnt - 150vnt. pavasariui polkos daigų. Su kainomis jeigu galima PM, dėkui Kažkas 150vnt. 40€ visai priimtina būtų. Ačiū.
×
×
  • Create New...