Jump to content

DovPel

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šalčininkai

Paskutiniai lankytojai

727 profilio peržiūros

DovPel pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    AgTech dirvožemį tiria už 11-14€/ha. Į kainą įena P, K, Mg, ph, Mn, Zn Cu, Na,B tyrimai, mėginių surinkimas, žemėlapių paruošimas, tręšimo rekomendacijos, o kintamos normos žemėlapių sudarymas kainuoja tik papildomai 1€ prie hektaro kainos.
  2. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    Gal ką sudomins 200 eurų nuolaida dirvožemio tyrimams?
  3. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    Su šia nuolaida hektaro tyrimų kaina: P, K, Mg, pH, humusas - 6,79 EUR P, K, Mg, pH, humusas, Mn, Mo, Zn - 10,12 EUR Jungtinis ėminys, įprastai, imamas iš 5ha, tame plote surenkant apie 20 mėginių. Jungtinį ėminį (iš 20mėginių) galima daryti ir iš 1 ha ploto, bet tokiu atveju hektaro kaina išauga iki: P, K, Mg, pH, humusas - 16,97 EUR P, K, Mg, pH, humusas, Mn, Mo, Zn - 33,62 EUR
  4. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    Sveiki, skelbiame naują akcija! http://https://youtu.be/qT_Qygs7B9E Visiems forumo nariams, užsakymo metu paminėjus slaptažodį PASVALIO KRAŠTAS, bus suteikta 15% nuolaida dirvožemio mėginių surinkimui! Telefono numerį registracijai rasite filmuko pabaigoje. Taip pat, galima registruotis ir el. paštu [email protected].
  5. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    Sveiki, vykdome akciją dirvožemio tyrimams!!! Kainos akcijos metu: P, K, Mg, pH ir humusas - 6.50€ P, K, Mg, pH, humusas, Zn, Mn, Mo - 10.50€ Į kainą įskaičiuotas mėginių paėmimas, laboratoriniai tyrimai ir žemėlapių sudarymas. Atvykimo ir mėginių transportavimo kaina - 0,30€/km.
  6. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    Kaina nurodyta už mėginių surinkimą, ištyrimą ir planų sudarymą. Transportavimo kaina - 0,3 Eur/km
  7. DovPel

    dirvožemio tyrimai

    P, K, Mg, pH, humusas - 8 Eur/ha P, K, Mg, pH, humusas + mikroelementai (Mn, Mo, Zn) - 12 Eur/ha
×
×
  • Create New...