Jump to content

gazzas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    gazzas reacted to drapox in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Labai gerai būtų jei diduma sniego iki savaitės vidurio aptirptų ir kol neatšils išsibarstytų azotinės. Kitą savaitę orai stoja vegetaciniai, tad azoto poreikis startinis tikrai bus reikalingas, o įvažiuoti kitą savaitę sąlygų tikrai nebus ir toliau neaišku kaip.
  2. Patinka
    gazzas reacted to Inkaras in zieminis rapsas   
    Kur smėly tai į arimą. Čia galulaukėj fotografuota ir kai pernai tiek šiaudų buvo tai galulaukės tikrai neidealiai užsiarė, dar priedo medžių lapų pilna, todėl turbūt taip atrodo. Toj vietoj kur foto iš arčiau tai vos ne grynas smėlis, beveik būtų galima betono maišymui naudoti
  3. Patinka
    gazzas reacted to Bulvinykas in Dronninborg D3000   
    Jei yra prieš spragilus koks atmušimo biteris, tai pasižiūrėk, kad jo plokštės nebūtų atgal užsirietę, kameros transporteris turi būt įtemptas kaip priklauso ir nesiekt kameros dugno, žiūrėk kokiu greičiu suki spragilus, gal per lėtai. Plius neaišku kiek sudilę spragilų juostos, gal jos jau nebegali traukt masės. Su technika paprastai stebuklų nebūna, tiesiog reikia žingsnis po žingsnio viską tikrint kol rasi priežastį. Beje gal per lėtai važiuoji ir per mažai masės paduodi?
×
×
  • Create New...