Jump to content

motiejukas

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario motiejukas paskelbtas turinys

  1. Ir iš vis būtų įdomu sužinoti jūsų nuomone apie JD 6800 94m. Neseniai perėjau ant vakarietiškos technikos.
  2. Gesinimo vožtuvėlis elektrinis. O filtrus ir vamzdelius iki filtro pakeičiau pirmoje eilėje. Dar vienas dalykas: kuro siurblyje yra mechaninė kuro padavimo sklendė ir pro šią sklendę šiek kiek praleidžia kuro (rasoja). Ar negalimas dalykas, kad pro ją ir oro prisipumpuoja į sistemą.
  3. Į Dojų dar nesikreipiau, bet neatmetu šios galimybės. Pa kol kas vietinius dyzelistus vežioju į ūkį. Šiaip traktorius kuriasi, apsukos normalios, nedūmija, tuščias gali lakstyti nors ir visą dieną po laukus, bet prasideda problemos kai įkinkai padargus. Siurblys mechaninis, elektrinis vožtuvukas gesinimui. Grįžtamasis į baką tiesiogiai. Viskas atrodo būtų paprasta jeigu nebūtų sudėtinga. Mano nuomone, kad kažkur susidaro oro kamštis arba trūksta kuro. Jeigu suremontuosiu būtinai parašysiu kur gedimas.
  4. Pakeičiau elektrinį siurbliuką bake situacija beveik nepasikeitė. Padribus sunkiau traktorius užgesta. Nusiteikiau remontuoti pagrindinį siurblį. Gal kas galite pasakyti kokie parėjusio siurblio simtomai. Dūmyti nedūmija nei šaltas nei šiltas. Užgesęs po dviejų trijų bandymų pasukus starterį užsikuria, nereikia vėsinti siurblio. Vietiniai meistrai prie traktoriaus kraipo galvas, neturi ką pasakyti. Rekomenduoja remontuoti siurblį už 1500 eurų. Kur garantijos, kad būtent siurblys užlinkęs. Nusviro rankos.
  5. Šiaip jis užsikuria nereikia ne šalto skuduro. Pastovi įjungus degimą pasiklausai siurbliuko apkrovas pasuki starterį ir užsikuria. Man susidaro įspudis, kad elektrinis siurbliukas bake arba per silpnas, arba eina į pabaigą. Jeigu dirbant variklį apkrauni ne pilnu apkrovimu, tai dirba, jeigu sukeli apsukas ir sunkesnė dirva ariant, pradeda stoti. Mano nuomone ten yra įdėtas automobilinis kuro siurbliukas. Dabar galvoju užsisakyti originalų JD siurbliuką.
  6. Sveiki, Susiskambinau su specialistais, jie paaiškino, kad siurbliukas turi pastoviai dirbti įjungus degimą, rele jį atjungia tik esant apkrovai kažkiek tai minučių. Siurbliuką pajungiau nuo saugiklio tiesiogiai įjungus degimą, traktorius užsikūrė. Bet problema vis tiek kažkur yra padirbus laukuose apie valandą traktorius užgesta. Pasukus kiek ilgiau starteri užsikuria ir vėl dirbi apie valandą. Neįsivaizduoju kur problema.
  7. Ankstesnis traktoriaus naudotojas sakė, kad keitęs siurbliuką. Tai aš galvoju, kad kažkas negerai su juo. Gali būti, kad įdėtas ne to galingumo ar kažkas panašaus. Reiks kreiptis į dojaus konsultantus. Ir dar vienas dalykas ar nebūtų įmanoma įdėti siurbliuką pastovaus veikimo, kad apeiti rėles.
  8. Reles ten yra keturios vienodod , keičiau vietomis. Niekas nesikeitė.
  9. Laba diena, kas gali paaiškinti ar patarti. Žodžiu situacija: neseniai nupirkau nenaują John Deere 6800 ir lyg neblogai dirbo kol važiavau kiekvieną dieną, bet kai nedirbau savaitę tai neikaip negaliu užkurti. Pasirodo elektrinis siurbliukas, kuris paduodą kurą į pagrindinį siurblį suveikią tik 1 s, paukus užvedimo spynelę. Gal galit kas paaiškint kas negerai su elekktronika ir galima tiesiogiai užmaitinti el. siurbliuką, kad pastoviai veiktų (jis veikia pajungus srovę prie akumuliatoriaus).
×
×
  • Create New...