Jump to content

Declaas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šilutė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Declaas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Declaas

    irankiai

    Ką manote apie SATA raktus? arba gal galite parekomenduoti kokios firmos įrankių ieškoti? Ir beje ką manote apie tokius medžiaginius raktų komplektus? Patogūs, laiko ta medžiaga?
  2. Sveiki, ką manot apie tokį variantą? https://m.skelbiu.lt/skelbimai/john-deere-39873951.html
  3. Declaas

    dirvožemio tyrimai

    Sveiki kolegos, pasidariau 5 laukų dirvožemio tyrimus. Gal galėtumėte pakonsultuoti. 3 laukas šiemet buvo išartas, pakalkintas dolotmilčiais po 4 t/ ha ir pasėti žieminiai kvietrugiai. O visi kiti likusieji laukai yra pievos, su jais kol kas niekas nebuvo daroma. Kaip patartumėte susitvarkyti šiuos laukus. Nuo ko pradėti? Jei kalkinti su kuo ir kokiomis normomis patartumėte? Ačiū už patarimus.
  4. Sveiki, turim MTZ 82.1 traktorių ir porą problemų su elektronika, gal galėsite kuo padėti. 1 problema. (Panelė tokia kokia nuotraukoje) Neveikia nei vienas iš indikatorių (jų apšvietimas taip pat) nerodo nei tepalo spaudimo, nei akumuliatoriaus krovimo, nei apsukų, nei greičio, Neina užvesti su rakteliu... Saugiklius patikrinome atrodo visi geri, spynelę pakeitėme, nepadėjo. Tiesiogiai užtrumpinant starterį užsiveda, šviesos, posūkiai dega. 2 problema. Šviesos pradėjo veikti tik nuo generatoriaus t.y prie mažų apsukų šviesos prigesta, padidinus apsukas šviesos pradeda šviesti normaliai. Būčiau dėkingas už patarimus ir mintis kur ieškoti problemų priežasčšių. Ačiū.
  5. Ačiu, už patarimus. Gal kas ką turit dar pridurti? kaip manot kiek hektarų su tokiu dydžio kombainu normaliai per sezoną galima nukulti?
  6. Sveiki forumiečiai, turiu susiradęs Claas DOminator 86, jis 1987 metų, 4,5 metrų kederis, pradirbęs apie 2500 moto valandų. Tad norėjau paklausti, gal kas turite tokį ar žinote į ką labiau kreipti dėmesį, kaip variklis laiko, kokios dažniausios ligos susijusios su šiuo modeliu? Daug elektronikos pas jį? Verta už tokį mokėt 65000lt?
×
×
  • Create New...