Jump to content

suvalkiete

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviškis

Paskutiniai lankytojai

403 profilio peržiūros

suvalkiete pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. suvalkiete

    2pts9

    Sveiki , reikia salės pagalbos. Gal kas gali pasakyti, kurioje vietoje ant priekabos 2PTS- 9 ieškoti kėbulo numerio. Naujai nudažyta ir kažkur po dažais pasislėpė ir numeris. Gal kas ir nuotrauką įmestų . Didelis ačiū.
  2. Taip, aš turėjau galvoje šitą sąrašą , o jame ir slypi visa esmė- "ŽYDINČIUS augalus, kuriuos apdulkina bitės, draudžiama purkšti nuo 4val iki 21 val., išskyrus .....esančius šiame sąraše". Šiems, kad ir žydintiems augalams jokių purškimo apribojimų nėra purškit kada norit ir jokių registracijų NEREIKIA.
  3. Sveiki ūkininkai ir jiems prijaučiantys. Matau čia vyksta įdomių diskusijų , bandau prisijungt ir aš. Kviečių purškimų tikrai registruot nereikia,- atsiverskit valst. augalinikystės tarnybos puslapį ten rasite sąrašą augalų, kuriems ribojami purškimai dienos metu.Toliau dėl purškimų registravimo sistemos trikdžių -gegužės 18 dienos vakare registravau purškimą gegužės 20- os vakarui , sistema veikė kuo puikiausia , bitininkai 05.19 ryte jau gavo žinutę apie purškimą.Dienos metu ši sistema tikrai strigo , nes toj pačioj sistemoj vyksta ir pasėlių deklaravimas , todėl dieną ten geriau nekišt kojos.
×
×
  • Create New...