Jump to content

padsosas

Nariai
  • Pranešimai

    130
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    padsosas got a reaction from stonys in John Deere traktoriai   
    Tai MF tu teisingai surasei cia viska bet biski nusnekejai. Jei zmones nurodo galia pagal ISO (pvz 100 ag) ir paraso kad ji pagal ISO. Tai cia apgaudinejimas? Bet kuri standarta jie gali parasyti ir pagal ji galia nurodyti. Ir tai nebus apgaudinejimas. O kad tau labai patinka ECE o jie pagal tai neraso - cia jau tavo problema.
    Manau tu turejai omeny kad dojus mala sh su ta neprotingos galios sistema. Tai va cia jau biskeli marketingas. Kaip ir pas NH ar Case. Cia kaip pavyzdys tik. Tai vat.
    Jonas Dyras apskritai mala mala smogeliui pirmiausia kaip visi sh o ju ne. O po to apie savo. Cia tai nera labai grazu.
    O standartus manau jie teisiskai ok nurodo. Kiek maciau tai jie naudoja dabar EC 97/68. Tai sitas ir ISO dabar yra populiariausi ir praktiskai vienodi.
  2. Patinka
    padsosas got a reaction from Brukshnys in koki traktoriu pirkti?   
    O vata case turi vaira vaire (ne visi zinoma) pagrindiniu vairuoji normaliai kaip visada, p mazuo ju kai reikia manevruot ji pasukus ratai iskart iki galu susisuka. Apie koki dar varzciuka padiskutuojam
    maziuka nepasukti reikia, o paspausti ir tada pasukti pagrindini
    ir kam toks dalykas reikalingas...??? idomiai drapox su raimisx fendta aukstina, bet pradejus vario deti i kitu markiu traktorius fendto populiarumas smarkiai kristu...taupumas kartu ir vario vienintelis rimtas pranasumas, o daugiau visi turi ta pati daugiau ar maziau (taip sakau nes kieme stovi 3 skirtingu markiu traktoriai iskaitant ir fendt).
    Tai jau gal kokie 5 metai (o gal ir daugiau) kaip belaipsnes transmisijos yra ir daugelyje kitu traktoriu. Kaip matai Fendt nuo to dar nebankrutavo
×
×
  • Create New...