Jump to content

palmutex

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kaunas

palmutex pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. palmutex

    šinšilai

    Sveiki sinsilu augintojai.Pradejau dometis ir as situ zverialiu auginimu,gal kas galit aprodyt ir papasakot gyvai apie siuos zverialius ir ju auginima (ateiti gal but bendradarbiautume).buciau labai dekinga mano nr.865249773
  2. sveiki dar karta kad vistos geriau detu man patare duoti tokius ruzavus miltelius "vitapastin borte"vadinasi.kaip sakot gerai juos duot?
  3. na vandens visada yra aciu visiems uz patarimus ivairinsim maista ieskosim priezasciu ir lauksim kiausiniu
  4. na jai as duosiu kas diena kombinuotu pasaru tai tikrai kiausinis nebus visiskai ekologiskas o i lauka visiskai paleiciam vakarop eina kur nori ka dar galeciau padaryt del ju?
  5. ai neparasiau kokia vistu veisle.vistu veisle Dominantes rudo tokios.kazkaip foto neiseina ikelt
  6. na surasysiu viska isamiau. mes jas nusipirkom pogynes paukstyne jau paaugintas jom buvo 17-18 savaiciu bent jau taip mus informavo dabar jau ju amziu 26-27 savaites.patalpo siltos normalios apsvietimas yra maza lempute ir nakti paliekam i lauka iseina pacios ir pareina pacios gustu padaryta 20,kad kiausinius lestu sito nepastebejome.maistas - kvieciai,mieziai, praktiskai pastoviai yra kombikormos viena karta i savaite, prie tu visu lesalu dar duodam buroko ir selenu su zolem.surasiau viska ka darom.kas ne taip gal jus ka pasakysit?
  7. palmutex

    vistu kiausiniu verslas

    na nera ko cia pykt kaip sakoma gyveni ir mokaisi tam ir klausiu visko nes daug ko ir nezinau
  8. palmutex

    vistu kiausiniu verslas

    na supratau reikes paderint maista bet mano akim jom visko ten uztenka apsvietimas irgi geras patalpos ir gan siltos.o gaiziu taip turi keleta
  9. savaitgali idesiu foto.o kaip atskirti ar jos senos?kokie turetu būti pozymiai?
  10. esu naujoke sioje srytija niekad neteko auginti vistu todel ir klausiu patarimu kame reikalas aciu visiems uz patarimus o kad kiausinius valgytu vistos tai nepastebejau ir jokiu gyviu aplink nematyt nes viskas sandariai uzdaryta
  11. sveiki visi turim tokia problemele isigijom kovomenesi jau paaugintas vistas dedekles mums sake kas prades deti po 3-4 savaiciu.is 100 vistu randam tik 20 kiasiniu i diena gal zinot kame reikalas kodel tiek mazai kiausiniu.salygos geros iseina i lauka lesima kvieciais, mieziais kombikormoms tavrtas gera siltas apsvietimas yra.gal kas ka patarsist?
  12. palmutex

    vistu kiausiniu verslas

    sveiki na ir as emiausi sio verslo si pavasari nuo kovo menesiu.isigijom 100 vistu insvestavom tikrai nemazai irgaliu pasakyt sunkiai mums sekasi kiausiniu deda mazai i diena tik koki 20.salygos geros pasarai geri priedai irgi kame problema nezinom.
  13. palmutex

    šinšilai

    aciu labai uz atsakyma
  14. palmutex

    šinšilai

    Sveiki o gal kas zino ar remia europos sajunga sisnsilu uki
×
×
  • Create New...