Jump to content

Petras123

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Petras123

  1. Sveiki sulauke sv. Kaledu.Ilgai svarsciau kodel pas tave pasaknio ligos,jai padarei viska, kiek as zinau ,kas sukontruoliuoja pasaknio ligas,belieka dar sitas varijantas;Kadangi musu mintys materializuojasi,o jus daug galvojate kad pas jus bus pasaknio ligos tam iseikvojat daug energijos ir jusu mintys materializuojasi.Kokios musu mintys toks musu gyvenimas ,aplinka,ir darbo rezultatai.Taip kad ko maziau negatyvo daugiau optimizmo ir pozytyvo.Tai mano nuomone ji nebutinai turi sutapti su jusu.Linksmu Kaledu ir Nauju Metu.

    Šaunuolis iš tuščio į kiaura gerai pavariai:)))

  2. Ar teko kam dabar pirkti ar užsisakinėti vasarinių česnakų sėklą iš asociacijos? Keistai skamba jų noras žūt būt gauti avansą ir siūsti per siuntas. Net nesileidžia į kalbas, kad atvažiuoju, susimoku ir pasiimu. Nors žada, kad sėkla prancūziška sertifikuota, maišai plombuoti. O gal aš per daug įtarus...

    Teko ir man kontaktuot su tuo pirmininkėliu ir elektroniniu ir telefonu tai pasirodė kažkoks dalbajobas tiesiogine ta žodzio prasme:) Ir kiša ta savo sutartį su įpareigojimais tik jiems naudingais. Na nieko teigiamo apie juos dar negirdėjau.

  3. o kaip zeme tokiu metu isdirbti? kad ir dabar pastoviai lyja, tai neina gerai zemes isdirbti, tai paciam per lietu nemalonu dirbti.

    Na jo orai siais metais labai nepalankus. Del oru as ir dali sodinimo nukeliau i lapkricio viduri tikuosi bus geresni nei dabar.

  4. as taip darysiu nes kai anksti paseji tai anksti ir islenda, tada negaliu pilnos normos dirvinio herbicido ispurkst ir su zolem problemos prasideda

    Svarbiause, kad gerai isisaknytu. 

     

    Pernai sodinau pushektari spalio 4 ir pushektari spalio 31 isisaknyjimas panasus buvo o pavasari ir panasiai islindo anksti tad manau atsizvelgus i orus galima ir veliau sodinti.

  5. Sveiki. Jungiuosi prie Jusu kompanijos. Esu kaip ir naujoke cesnaku srityje. Sie metai bus antri kai su vyru sodiname cesnakus, pirmais uzsodinome apie 30, o spalio 15,16 uzsodinome apie 70 aru. ziuresim kaip seksis toliau mum. dar pavasary planuoju pasodinti krapu, petrazoliu, ridikeliu, pabandyti kaip eisis. Ka Jus dar auginate isskyrus cesnakus?

    Nori pasikalbet apie kitka eik kitur.

  6.  

    A tai su 54 balais greit neprieisiu, o kur galima pasižiūrėti eilės sąraša ? 

    Sarase sudelioti pagal balus, bet kaip matau paraiskos vertinamos ne eiles tvarka tad gali ir su 50 balu paraiska vertinama greiciau nei su 80 balu.

    Gal pirmiausiai vertina pazystamu rata:)

×
×
  • Create New...