Jump to content

k&m

Nariai
  • Pranešimai

    94
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius k&m

  1. aciu jums uz atsakyma. jo logiska kad tai padeda su dregme susitvarkyti. tiesiog teko gyrdeti, kad zmogus su gryndiniu sildimu prisizaide, ir daug jam krito sinsilu. nes grindininis  sildimas letai reaguoja i karsto vandens padavima todel padaves i sistema  daugiau, atejes ryte rado didele patalpu temp. nuo to nugaiso didele dalis augintiniu.vienu zodziu gan sunku palaikyti vienoda temp. kai lauke staigiai pasikeicia temp. kaip jus issprendete sita dalyka? gal yra kazkokia automatika kuri reguliuoja pagal lauka vidaus temp. bet ar nera  pavojaus jei pvz. sugestu koks daviklis kad velgi pasikartotu sita perkaitinimo problema?

    Galima deti automatika.Tik ne lauko, o vidaus patalpos.Pakils per daug temp.-sistema uzdarys vandens padavima i grindis.Sekti temperatura reikia.Niekas nuo nieko neapsaugotas.

    O del perkaitimo- tai ar grindys, ar radiatoriai,jei bus karšta tai bus blogai

  2. Labai dekoju zmogui su Standart niku, labai man padeda. Nupirkau pirmo pjovimo kvepiancio sieno is ukininko, uzsisakiau vokisko pasaro. Tikiuosi sinsilos atsistos ant koju. Kol neisbandziau vokisko ir niekas nepasikeite, negaliu peikti Joniskio pasaro. Na bet, jei mano atveju isaiskes, kad su vokiskais pagerejo, bus galima daryti atitinkama isvada apie Joniskio pasara. Zmones sako, kad ten partijos buna geros/blogos. Na gal ir taip, bet augintojai vistiek turi buti augintoju apie tai informuojami. As informuosiu, kaip pasiseke su vokiskais.

    Mes labai senai lojam,lojam kad neziurekit i ta Joniski,bekit kuo toliau.O jeigu kas ir seria tai loterija-viena partija bus uzkresta ir  AMEN.Vienam greiciau kitam po metu

  3. ir ka duoti vietoj ju? avizniai dribsniai bus gerai, kol gausiu daniska?

     vandens reikia pilti i bakeli TIK tiek,kiek isgeria iki sekancios dienos serimo.Bet priezastis jauciu ne vandenyje.r 

    Ar per uzpakaly neislindo zarna,gal kraujo matesi?

    sakeles berzo su pumpuriukais nuo vasaros dziovinti?

     ar peles neprieina prie sakeliu, pasaru?

  4. Mes, kol kas, iš kitų ES supirkėjų gauname geresnę kainą, nei šis aukcionas, gan keistokai skamba, bet yra kaip yra.

    Kokias kainas jie pasiūlys vėliau, lieka tik spėlioti :)

    Ši krizė ne pirma ir ne paskutinė, aš visai nesistebiu tokiu kainų kritimu, ne pirmą kartą jos krenta. Ir čia dar - ne žemiausios kainos.

    Kristi gali tiek senas, tiek naujas augintojas, dabar pasimatys, kas gerai išmoko pamokas :): auginti kokybiškai ir kuo taupiau, kuo mažesnėmis, bet protingomis investicijomis.

  5. ne =as sakiau kad kito vokieciu gamintojo pasaru seriu . pries kokius 5 metus sereme Berkel -tai mums jis nelabai patiko jis tada

    Nesusikalbėjome :) , aš turiu galvoje ne pašaro kainą, bet Berkel skanėstus, mix'ą, kuris tikrai kainuoja ne 15 ir ne 16 eur. O "Jun1or", turbút ir rašė apie šį mix'ą, už 22 eur

  6. tai kad kiti atsiveze kainas uzlenkia pasarui ir tiek. Atsiveza po 1 tona- ir savikaina labai didele gaunasi.  As seriu kitu vokisku pasaru-  vezuosi po 7-8 tonas is karto, tai savikaina stipriai nukrenta. Jei kam butu aktualu- po15 euru galiu parduoti maisa. ir smeli po 11 euru uz maisa

    Konkrečiai šį skanėstų maišą parduodate po 15 eur? "Meerschweinchen premium c " iš Berkel
  7. Pries pora savaiciu Europoje teko susitkti su vienu is didziausiu sinsilu kailiu supirkeju ir pabendrauti keleta valandu. Tai sako siuo metu labai nekokia padetis paemus globaliai- kainos pakritusios , neuztikrintumas del teroristiniu ispuoliu ir rusu suvarzymas atsiliepia sinsilu kailiu kainai. Ypac nustebino jo pasisakymas apie TAGAVA. Sako kokie ten pas jus ufonautai atsirado :) :) , tikrai taip ir pasake. Juokiausi nerealiai , sako keliuose susitikimuose Europoje  teko buti kur ir Tagava dalyvavo, tai sako moko kaip daryti sinsilu versa patys nieko nemokedami . Tagava jis palygino su pele , o save palygino su drambliu - ir tokie sako nori mane ir kitus pamokyti (jau nekalbant kad nieko nezino siame versle). Tai pasirodo jau ir Europos lygiu Tagava nekoki varda turi  :)  :) :) . 

    Jie buvo mus susikviete Kaune pati pirma karta.Ten jau pasiklauses supratau kad jie is kitos planetos

  8. Nieks nesako,kad visi blogi,bet dauguma prastos kokybes.As ir parasiau,kad parekomenduotu ukius su gerais zvereliais.Ir cia jusu isvados ir issisokimai visai nevietoj.

    Galiu parekomenduoti, tik žinau, jog eilinį kartą sulauksiu krūvos "komplimentų". Todėl viešai nebeskelbsiu jokių duomenų, kurie gali būti protingiems naudingi. Jei jus domins, rašykite į AZ

  9. Jus manes nepulkite,nes nezinote mano vidurkio.Nevaizduokite protingu nes esat kvailesni uz tuos ale kvailius kur pavadinote.

    Atsiprasau, jei izeidziau, tiesiog parasiau isvadas is perskaityto forumo.

    Beje, jei visi LT kailiai tokie prasti, kazin kokiu budu net 2 lietuviai papuole i Toplota ?!

  10. Ponas teigete ,kad Lietuvoje yra labai,labai geru zvereliu,o vaziuojat i viena Europos sali bilenkokiu nusipirkti.Tai kodel jus Lietuvoje labai,labai geru zvereliu neperkat.Kur logika?Parekomenduokit mums ukius kur yra labai,labai geru zvereliu,nes as tokiu ukiu nerandu todel vaziuoju i viena Europos sali Danija ir ten perku labai,labai gerus zverelius

    Tai kur jusu logika :)? Perkate super zveris, auginate, tai ir gauti uz juos turite gera vidurki. Tai kodel is mano gaunamo vidurkio jus ir dar dauguma juokiates, atseit as mulkinu naujokus. Jei jusu vidurkis nesiekia manojo, vadinasi jusu parsivezti gyvunai nera super kokybiski. Tai visgi, ka auginate: gerus ir mazai gaunate uz juos ar tik malate š...:)

  11. Dauguma nori pasidalinti svaria informacija, bet kai kurių forumiečių pagalba, manau greitai visai šio forumo neliks, bet taip dar geriau, nes čia kiekvienas, kuris išsako protingas mintis, ar suteikia protingus patarimus, yra  kai kurių asmenų visad "aplojamas".

    Protingi - pasitrauks, o likusieji "kvailiai" - galėsite kąsti vienas kitam, kol suvalgysite vieni kitus. :)

  12. Manau, kad forumo paskirtis pasidalinti patirtimi, patarti kaip ka daryti, kur ka pigiau ir geresnes kokybes isigyti ir maloniau kaip sinsilu augintojai dziaugiasi gerais rezultatais, taciau paskaicius kai kuriuos komentatorius jauciasi pavydas ir susidaro nuomone, kad tik jie protingi o visi kiti kvailiai. Juk kartais buna, kad ir keleta metu patirtis nieko neduoda neprotingam zmogui. Kaip ir visi mokosi 12 metu mokykloje, taciau ne visi pabaige mokyklas viska zino ir tampa protingi. As taip pat svarstau ar pradeti sinsilu versla tuo domiuosi. Skaitydamas si foruma susidariau nuomone, kad kai kam is sio forumo komentatoriu nesiseka auginti sinsilas, todel savo neprotingais  komentarais bando ta savo nesekme kompensuoti.

    Labai senai kelmeje daug seimu augino Alvydas(Girilio savininkas),manau rimtos informacijos suteiktu.Teko pas ji buti gavau naudingos info, neblogas vyras (juk kelmeje visi visus zino :))

  13. Sveiki ,

    Ukinis pastatas ~ 90m3:

    vienos patalpos ~ 40m3

    kitos patalpos ~ 30m3, likusios pagalbines patalpos su galimybe irengti katiline. Klausimas : ar betonuoti ir daryti sildomas grindis ir sildyti granuliniu peciu  , ar uztenka tokiai kvadraturai tik silumos siurblio oras-oras? Ar sinsilu auginimui geriau sildomos grindys , ar puciamas siltas oras i patalpa ? Kuom jus sildote patalpas ? Aciu

    Grindinis sildymas sinsiloms teikia daug pliusu, todel as 100% uz sildomas grindis. Koki peciu rinktis, manau reikia skaiciuoti ju sanaudas, nes taupyti reikia, ypac kai ateina kainu kritimo laikas.
  14. Gerb. augintojai, pateikite teisinga informacija naujiems augintojams ir nuo to bus tik visiems geriau.

    Mes savo informacija pateikiame realia,kas nenori, netiki, bet akcentuoju, jog reikia orientuotis ne i kiekybe, bet i kokybe.

    O LT danu aukcione 2015 metais buvo tikrai ne paskutineje vietoje

×
×
  • Create New...