Jump to content

Eleo

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Eleo paskutinį kartą gavo apdovanojimą Balandžio 8 2016

Eleo paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    LT-DK

Eleo pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

14

Reputacija

  1. Eleo

    šinšilai

    Smagaus pasizaidimo http://www.playbuzz.com/chinchillasr10/can-you-correctly-identify-the-genders-of-these-11-images?utm_source=facebook.com&utm_medium=ff&utm_campaign=ff
  2. Eleo

    šinšilai

    Parduodame panaudota dvieju aukštų ( 4+1 ) pilnai sukomplektuota spinta ( pirkome nauja ). Narvo matmenys:aukštis 40cm,plotis 40cm,ilgis 50cm. Pardavimo priežastis - pereiname prie 6+1 šeimų, gaminames narvus jau patys pagal savo poreikius. Jei ka sudomis, del kainos ir kitos info brukstelkite i az. Spinta - Palangoje.
  3. Eleo

    šinšilai

    Kiekvienam savo. Jei vienam marazmai, tai kitam normalus ziniu pasidalinimas. Naujokas naujokui nelygus, kaip ir senasis augintojas senajam augintojui. Kiekvienas lai atsirenka i koki klausima atsakys, o kuri praleis, su kuo bendraus, o kurio vengs.
  4. Eleo

    šinšilai

    ko jūs čia ant tų naujokų burnojat . Apie šinšilus geriau rašykite, diskutuokite, patirtimi dalinkites. Koks jums skirtumas kaip koks naujokas gyvena, dirba, uzdirba. Gi su jumis nieko bendro tai neturi. p.s. mes patys vis dar esame naujokai, darom klaidas, is ju mokinames ir zingniuojam toliau.
  5. Eleo

    šinšilai

    gal ir klystu ( lai pataisys kiti): veislines bandos 1 patelei skiriama 0,2 m2 , jaunikliui ( max dviems ) - 0,14 m2. Tai va ir pasiskaiciuokite, nes seima seimai nelygi. Vieni augina 4+1, kiti 6+1 ir t.t. Be to, neaisku ir kokio aukscio patalpos pas jus ir keliais aukstais auginsit.
  6. Eleo

    šinšilai

    Taip. Gal devinti ar desimti metai uziima sinsilu auginimu.
  7. Eleo

    šinšilai

    vasario menesio vertinimai
  8. Eleo

    šinšilai

    Sausio menesio vertinimai
  9. Eleo

    šinšilai

    Iš seniau bendraujame. Parodoje jo nesutikome.
  10. Eleo

    šinšilai

    Šiek tiek akimirkų iš parodos.
  11. Eleo

    šinšilai

    Vėl praūžė kasmetinė "Kopenhagen fur" paroda. Lankomės antrus metus iš eilės, tad ir įspūdžiai palyginamieji tik už minėtą laikotarpį. Be abejonės, 90 % parodos skirta tikslinei auditorijai - audinių augintojams. Paslaugų ir produkcijos pasiūla antrus metus ta pati. Kažko naujo nepastebėjome, nebent tai buvo kažkas specializuota ir žinoma tik tiems, kas konkrečiai kažko ieškojo. Deja, šinšilams neradome nieko, kas būtų pravertę. Leidome sau pasvarstyti, kad lietuvių meistreliai su savo gamybos narvais tikrai galėjo pasidemonstruoti, nes parodoje puikavosi tik narvai audinėms. Gal pasiteiravus ir būtumėm radę, kas gamintų pagal spec užsakymą, bet atvykus į parodą, norisi matyti pasiūlą, o ne ieškoti. Lankytojai kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet- be vietinių danų , gan nemažai lietuvių ir slavų kilmės atstovų. Tad gal prasilenkėme ir su forumiečiais . Kailiai. Jų šiemet būta įvairesnių, užmatyta naujų mutacijos būdu išvestų audinių kailių. Nustebino lapių kailių įvairovė. Kiekis nedidelis, bet kokybė ir grožis tikrai spindėjo. Daugumoje šių lapių kailių augintojai iš Norvegijos, tad ir pagrindiniai prizai iškeliavo ten. Šinšilų kailių stalas šiemet buvo nežymiai , bet gausesnis. Suprantama, kad danai nepralenkiami, visi trys "Standart'ų" pagrindiniai laimėtojai šiemet ( kaip ir praėjusiais metais) - danų augintojai. Nustebino vokiečių augintojų aktyvumas ir puikūs jų augintinių kailių ivertinimai, matėsi kažkiek lenkiškų pavardžių ir vienas mūsų tautietis, bet gyvenantis ir turintis savo ūkį Danijoje, Labai dažnai Lietuvoje minimas Bering ūkis, nei šiemet , nei praėjusiais metais nepateko tarp lyderių ( nors jis būtent taip pristatomas ir reklamuojamas Lietuvoje) . Tai dar labai "jaunas" ūkis ir kad pasiekti reikiamus rezultatus - reikia laiko ir patirties. Bering ūkis ją tik kaupia, tad iki lyderių dar jiems tolokai. Nebent lyderiauja savo gyvūnėlių pardavimu lietuviams Vėliau įkelsiu nuotraukų
  12. Eleo

    šinšilai

    dar karta dekoju. Panasu, kad padejo. Pradzioje, negaudama maisto, atsisake ir sieno. Tad praktiskai pabadavo. Trecios paros nelaukiau, kad neuzsibadautu. Siandien pirma diena , kai be sieno daviau nedideli kieki pasaru. Viduriavimo per ta laika nebuvo. Pliusas dar ir tas, kad gauta pirmaji maisto davini neismete taip, kaip anksciau ismetydavo.
  13. Eleo

    šinšilai

    aciu, vien tik apie siena nepagalvojau. Butinai isbandysiu, nes vis tiek bandymu periode vis dar gyvename.
  14. Eleo

    šinšilai

    jau pasiruosiau popkornu Smagiai cia jus O jei rimtai, na baikit kandziotis, kiekvienas turite tos patirties, ji gal skirtinga, bet savaip isgyventa. Ar cia pas jus tokia taktika, atbaidant naujokus Geriau patarkite, jei galite. Viena patele viduriuoja jau gerokus du menesius. Suprantama, kad kailio "grozis" ne koks. Siuo metu laikau ja "ant dietos" ( pasarai daniski, sienas lietuviskas ir labai nedideliu kiekiu.) Aciu dideliausias is anksto
×
×
  • Create New...