Jump to content

sinsila

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

sinsila paskutinį kartą gavo apdovanojimą Birželio 24 2015

sinsila paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Kitas

Paskutiniai lankytojai

970 profilio peržiūros

sinsila pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

23

Reputacija

  1. sinsila

    šinšilai

    Kai auginsiu audines, tai žinosiu, o tau siūlau arba visai neužsiimti šiuo verslu, arba išlipti iš mandrių batukų ir apsiauti guminukus. Mes visi ūkininkai, o tu į tokį kol kas nepanašus
  2. sinsila

    šinšilai

    Tai prie ko čia tas terpentinas?
  3. sinsila

    šinšilai

    Jūs gal tikrai ne čia pataikėte , šinšilų kailiai ruošiami sausuoju būdu ir rankytėmis, bet jei net šito nežinote, tai pirmiau perskaitykite šinšilų ABC, o paskui klauskite. Dabar net pirmokai ateina į mokyklą mokėdami skaityti
  4. sinsila

    šinšilai

    Joniškio pašarų sudėtis ne prasta, bet laaabai gera, problema kitur pasislėpusi. o dėl kapstymo, ne pašarai visai čia kalti, ir ne gyvūnų auklėjimas kaltas Pabandyk kokį 1000 gyvūnų perauklėti, pilnu etatu darbininko reikės Naujokai labai juokėsi ir tebesijuokia iš senų augintojų, kad šie augina šinšilas ant pjuvenų, atseit - tai visiška senovė , gal dabar nors vienas iš šimto suprasite, kad iškapstytas pašaras ir numestas į pjuvenas - vėliau yra suėdamas, kai tuo tarpu auginant ant tinklo - pašaras išmetamas. Išvada: patirtis nugali prieš laiko neišbandytas naujoves
  5. sinsila

    šinšilai

    Ką reiškia: nuo kepenų profilaktiškai? Jei gyvūnas minta sveiką maistą, kokie dar priedai nuo kepenų Pasidomėkite labiau iš med.pusės ir baikit nuodyti savo gyvūnėlius.
  6. sinsila

    šinšilai

    Sutinku, tuomet galime teigti, jog kur yra vienas lietuvis, ten antras nereikalingas
  7. sinsila

    šinšilai

    Paskalos apejo Lietuvele , kol kas jie tik 90 seimu turi, bet planai dideli, nes jie patys - dideli ir galingi (kol kas), nes valdo didziuli audiniu uki. P.S. kolegos - visi cia esate savaip teisus, nes kiekvienas ginate savo interesus. Seniokai visad darys versla tiek is naujoku, tiek is visu imanomu pusiu, nes kitaip nebus verslo, o naujokai visad pagiežingai atakuos seniokus, nes iškyla natūralus pavydas ir noras pasivyti bei aplenkti. Viskas čia gerai Turi Lietuva gerų kailių, vyksta geruose ūkiuose kailių atrankos, kokybė kyla + ji pagerinama su '"importiniais" gyvunais. Reikia tik trupučio laiko. Dabar ne peštis laikas, o taupyti pinigus, kaupti atsargas, bandyti kooperuotis, perkant ir parduodant, nes krizė šinšilų kailių rinkoje taip pat ne už kalnų. Seka tokia: kyla audinių kainos, kiek vėliau ir šinšilų, krenta audinių kainos, kiek vėliau ir šinšilų.
  8. sinsila

    šinšilai

    Dauguma senų augintojų turėjo skaudžios patirties dėl ligų, todėl ir bandome kas kaip galime įkalti į galvas pradedantiems, kad tik iš pirmo žvilgsnio viskas paprasta ir šie gyvūnai neserga. Geriau, kad taip ir būtų, bet ir mūsų kažkada bėdos neaplenkė, nieko, žaizdos jau išlaižytos Kiek skaičiau, UV lempos naikina tik mažą dalį bakterijų.
  9. sinsila

    šinšilai

    ...Lietuvoje didþiausia ðinðilø ferma Lazdijø rajone augina per 6000 grauþikø... citata iš to straipsnio, čia kalbama ne apie Barsteigą, o apie A.Mickevičiaus ūkį, kuris jau gyvuoja 20 metų ir yra kolkas pats didžiausias ūkis.
  10. sinsila

    šinšilai

    Tas didžiausias ūkis randasi ne Utenos rajone, bet Lazdijų. O man p.Tummo labai patiko išdėstyta tiesa-tokia ji yra realybėje.
  11. sinsila

    šinšilai

    Sava reklama :) Kiek keistas būdas, bet vistiek šaunu
  12. sinsila

    šinšilai

    Mes čia kažkaip nesusišnekam: tai kaip tik lenkai rašo realesnę teisybę - 2,5-2,8 vaiko, o jūs rašote, kad skandinavijoje susilaukia 3,8. Tai aš ir klausiu, kaip skaičiuojate, pagal kokią formulę - kiek vaikų tenka vienai patelei? Jums pašaras užauginti žvėrelį tekainuoja tik keletą eurų? Tai kokiu šeriate, kad taip pigiai?
  13. sinsila

    šinšilai

    Pirma patys pabandykite abu auginimo variantus, tuomet pamatysite, kad sena auginimo patirtis turi daugiau pliusų. Kokybė visada reikalauja daugiau darbo. Beje 3,5-4 vaiko vienai patelei, tikrai nerealūs skaičiai, lenkai aiškiai visur rašo, kad augindami ant tinklo nepasiekia daugiau nei 2,5-2,8 vaiko, danai, latviai, estai - geriausiu atveju 3 vaikai. O kaip jūs skaičiuojate vaikų kiekį, tenkantį vienai patelei? Jei neatimate kritusių vaikų, tai tokiu būdu galima pasiekti ir 5-6 vaikų vidurkį , bet tai nebus realūs skaičiai, tiesiog šiaip pasipuikavimui
  14. sinsila

    šinšilai

    Tikra tiesa, kvapas akivaizdžiai skiriasi, pašaro kiekiai ženkliai didesni ir t.t.
  15. sinsila

    šinšilai

    Beveik visos šeimos - su kraiku, ženkliai mežesnis vaikų mirtingumas ir įv.traumų pavojus, bet ženkliai daugiau darbo Prieauglis - sėdi ant tinklo, žymiai švaresni pilvai ir gyvūnai ramesni, nes rečiau tenka lįsti į jų narvų vidų. Girdėjau, kad daug kam ant tinklo gyvūnai dažniau apsikramto (nemačiau, tik girdėjau, todėl kaip yra iš tikro, gal dar kiti pasisakys}. Patelių pas mus apie 400. O tu visus gyvūnus augini ant pjuvenų?
×
×
  • Create New...