Jump to content

Pikeliu_kolukis

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Pikeliu_kolukis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. nu is posto turejai suprast, kad 4 korpusu,vartomas (3+1), su priesplugiais, uzgriebis 40cm. na taip tik buvo įdomu koks svoris ir t.t. na pvz: AYYvfEWWnLU Ir kaip ta puma su tais penkiai korpusais? as nuziriuneju ja ir jd 6930, bet pas musu gan molingos zemes, kazi ar visus penkis normaliai jie trauktu?
  2. Keisciausia, jog raso kad kaip tik atsparus salciams, nu reik laukt kazkokiu ziniu, ne is sio ne is to neatsirtanda tokie straipsniai.
  3. Bet matai as radau kur yra ir hibridiniu, kurios atsirado gal tik siais arba preitais metais, negi db nori gincytis yra ar nera hirbidines, yra straipsnis ir nemanau kad cia kazkas ivele klaida del hibridiniu kvieciu na, maikes neplesysiu, bet surask 2 veisles vienodais pavadinimais - pastatysiu bonka beje, Skagen tik siemet rajonuoti. o ka raso laikrasciai - maziau skaityt reikia. Suliauskas su Liaku irgi kartais paraso.... Nu matai, tiek laikrastis tiek internetas nelabai kuom skiriasi, visgi ta informacija reik is kazkur traukt po biski ir tada aiskinies ir t.t.
  4. Zinau kad jos yra ir nehibridines, bet matyt atsirado iatitinkam,ai ir hibridines Čia ištrauka iš straipsnio :Lietuvos ūkininkai kartu su UAB „Žemdirbių konsultacijos“ agronomais labiausiai domėjosi šalčiui atspariomis veislėmis. Vienos kviečių selekcijos lyderės Vokietijoje „Saaten Union“ atstovas dr. Ernstas Adolfas Lopas (Ernst Adolf Loop) išsamiai papasakojo apie kiekvieną bandymų laukeliuose demonstruojamą jų išvestą kviečių veislę. Jis pabrėžė, kad ši kompanija vienintelė turi hibridinių F1 veislių kviečių. Lietuvoje jau auginamos ir sėkmingai peržiemojo 'Mulan', 'Skagen' hibridinių kviečių veislės. Naujausia neseniai registruota veislė yra 'Genius'. Ši E klasės kviečių veislė panaši į jau gerai žinomą Lietuvoje 'Busard' veislę. Iš 'Genius' grūdų gaunama labai gera kokybiškų miltų išeiga. Pasak E.A.Lopo, šios veislės javus galima būtų auginti ir Lietuvoje, nors ji priskiriama prie vidutiniškai atsparių hibridinių kviečių veislių. kuriam cia laikrasti sis straipsnis publikuojamas? Siaip valstiety skaiciau sita straipsni
  5. Bet matai as radau kur yra ir hibridiniu, kurios atsirado gal tik siais arba preitais metais, negi db nori gincytis yra ar nera hirbidines, yra straipsnis ir nemanau kad cia kazkas ivele klaida del hibridiniu kvieciu
  6. Zinau kad jos yra ir nehibridines, bet matyt atsirado iatitinkam,ai ir hibridines Čia ištrauka iš straipsnio :Lietuvos ūkininkai kartu su UAB „Žemdirbių konsultacijos“ agronomais labiausiai domėjosi šalčiui atspariomis veislėmis. Vienos kviečių selekcijos lyderės Vokietijoje „Saaten Union“ atstovas dr. Ernstas Adolfas Lopas (Ernst Adolf Loop) išsamiai papasakojo apie kiekvieną bandymų laukeliuose demonstruojamą jų išvestą kviečių veislę. Jis pabrėžė, kad ši kompanija vienintelė turi hibridinių F1 veislių kviečių. Lietuvoje jau auginamos ir sėkmingai peržiemojo 'Mulan', 'Skagen' hibridinių kviečių veislės. Naujausia neseniai registruota veislė yra 'Genius'. Ši E klasės kviečių veislė panaši į jau gerai žinomą Lietuvoje 'Busard' veislę. Iš 'Genius' grūdų gaunama labai gera kokybiškų miltų išeiga. Pasak E.A.Lopo, šios veislės javus galima būtų auginti ir Lietuvoje, nors ji priskiriama prie vidutiniškai atsparių hibridinių kviečių veislių.
  7. kokios veisles? Skaičiau, kad Lietuvoje buvo pradėtos auginti Mulan ir Skagen
  8. Sveiki, neseniai teko skaityt pora straipsniu apie hibridinius kviečiu, butu įdomu sužinoti ar kam neteko su jais susidurt ir t.t
  9. Sveiki, noreciau suzinoti, kas turi ekologini uki nuo 50 iki 100h zmugum, su kuriuo butu galima susitikt jo ukije, kad parodytu kokia technika turi ir kuris papasakotu apie uki, ar apsimoka ar ne, kokia minusas ir privalumai ir .t.t.
  10. Sveiki, gal kas turit bent kuri is siu ir galetumet pasidalint savo patirtim. Domina ne tik kaip pats traktorius bet jei ir buvo kkokiu problemu kaip servisas ir t.t. Iskarto didelis dekui(:
  11. As tik tik siaip apklausinejau tai kitais metais uz 21klt. be pvm su priekini amortizuojanciu, bet cia aisq ne galutine kaina.
  12. Laba, ziuriu gera tema uztaikiau, as ir buvau prasilekt truputuka tokios galios traktoriu pasiziuret nes ir planuose isigyt, tai kiek teko paziuret, kolkas labiausiai uz tokia suma tiko JD6930, dar aisq reiks nulekt del Ceisiu, aisq iki Fendo neverta, per brangus rupuzokas, kad ir koks ten bebutu(:
  13. ASveiki,gal zinot, kur vyksta tie kursai,ten kur reikia issilaikyt,norint but jaunesniuoju ukininku
×
×
  • Create New...