Jump to content

Konstruktor

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevėžys

Konstruktor pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Čia kalbėjau apie Klaipėdiečių gamybos kapokles.
  2. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Esmė ta pati sausas gerai kapoja, o jei žalias o ( ypač karklus ir kita lankstesnes šakeles) sužnaibo kaip makaroną 0,5m ilgio arba užsikiša ir sumala. Šiaip žiūrint ką smulkinsi jei karklus su liaunom šakelėm tai prapuolęs, o jei kaip miško medį ( berž., uosį, alksnį ir kt.) tai tada greitai ir darbas vyks ir susmulkins. O norint kad smulkiau ir viską smulkintu tai reikia kitokio smulkinimo aparato kaip https://www.youtube.com/watch?v=Tek05caRhrI kažkas panašaus, kad suktusi vienas velenas.Tikrai butu geriau.
  3. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Tai vadinasi apgaudinėjo prieš naujus ir po naujų, ir vis dar apgaudinėja. Ką galiu pasakyti - gerai uždirbinėja iš žmonių saskaitos, o šiaip tai tas maišelis viso labo tekainuoja varginus lietuviškus 27 ct; 7 eur.cent./1vnt. Ir taip buvo ir prieš ir po naujų metų.
  4. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Nevisai, bet panašu. O mano manymu geriau iš ortakio padaryti kiaurą cilindrą su rankenom ir laikikliu. Pamatysi dings bėdos dėl neprisipildyto maišo.
  5. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Aš kalbu apie paprasta gamyklinį aparatą prie kurio kabinasi tinklinis maišas, tigi Klaipėdiečių kapoklė....Ir sakau kad yra variantas kaip padaryti kad šakos nesikabintų už mašo. Gal tas paskutinis kaip patobulinimas, o ne trūkumas.
  6. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Paprasti: šakelių kabinimasis už maišo sienelių; kapoklės prikabinimas, tai įtakoja kardano užsilaužimui; priekabos prikabinimas prie kapokles; šakų transportavimas į priekaba.
  7. Konstruktor

    Šaku smulkintuvai

    Sveiki, kaip matote aš naujas klubo narys. Kaip matau diskusijos šakų kapoklės klausimais. Ką aš galiu pasakyti, tai kad pats turiu jau 3 metus Klaipėdiečių kapoklę, išvada dar reikia tobulinti. Gera žinia, tai kad tuos pagrindinius 4 trukumus kaip ir pašalinau ( kitaip sakant patobulinau) tikrai jie yra elementarus, beliko tik smagiai ir džiaugsmingai dirbti. Kas nori sužinoti parašykit į el.paštą.
×
×
  • Create New...