Jump to content

valdasbal00

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius valdasbal00

  1. KG jonavoj penktadieni sudariau sutarti po 188 2 klase, pasaras 175. Laiku isokau i traukini. Sia savaite jau krist pradejo. Dabar tik izvezt beliko. Anais metais pries pat Kaledas veziau gerom kainom. Siemet gerai uzkilo kainos, tai nesinorejo dar rizikuot ir bandyt gruodzio laukt. Gal ir pakils, kas ten zino. Bet dabar rami galva bus. Stebint kainos kritima dziugesio ir ramumo nepriduoda tas. 

  2. KG jonava 2-183, pasaras 171.pagal tyrimus 

    On 2020-10-13 at 12:11, PArty pranešimas:

    KG Kėdainių aikštelė 2 181;4 169; Jei pagal matif gausis dar daugiau

    Mano eina antra klase kvieciai. Siulo KG po 183. Kaip manot, verta dar laukt pakilimo kainos ar metas priduot, kad nebutu briedis girioj.. Pagrindo kainu kritimui lyg ir ner, bet kas kokios info turit?

  3. prieš 4 minutes , Juodas pranešimas:

    Kai drėgni metai, kiek naudos iš seklaus dirvos skutimo? Nes prie tokio drėgmės režimo viskas puikiai dygsta. 
    jei lys taip ir toliau, nebijot dirbdami tik diskiniu skutiku, kad dirvos paviršius skęs ir augalai kentės nuo drėgmės pertekliaus 

    Siai dienai manau to bijot neverta, nes zeme isdziuvus kaip reikalas, nutrauks i gilesnius sluoksnius. 

  4. prieš 59 minutes , Witalikas pranešimas:

    Su laiku ir vel arti pradesi :)

    Man asmeniskai arimas patinka ir tinka. Bet kai eina kalba apie ziemkenciu seja, arimo vien negaliu pakest del to, kad neturiu kuo tinkamai zemes sutankint.. Nespeja zeme susigulet, o dar kultivatoriu paleidi, tai is vis pelenai purus pasidaro.. Ypac kalbant apie pastaruosius du rudens sejos sezonus. Tada automatiskai per giliai pasiseja, silpnai labai krumyjas, vietom net nesikrumyja. Kvieciui ne pro kur ta puri zeme ir per gilus pasejimas. Tad dabar du kart skutiku, trasu berimas ir viena kart kultivatorius. Ir su noragine nordsten pasiseju. O pavasario sejai viska ariu. 

  5. prieš 22 minutes , Augunstas pranešimas:

    Kas jum -Gerbiamasis, sake: kad su ketiniais volais , va jei su maistiniu metalu tada jau kosmosas butu ,net maisto pramonej tokiu nera 

    Nu vat kad ir eina su ketaus volais. Skiold traiskytuvo aprase parasyta, kad volai pagaminti is ketaus. Taipogi sipmos lenkiskuose traiskytuvuose buna ketaus volai. Traiskytuvu kaina ir iskelia volai. Siaip pati konstrukcija juk juokinga ten. 

    Screenshot_20200826-142243.jpg

  6. Koki modeli traiskytuvo patartumet pirkt? Svarsciau samadielnus variantus pirkt, bet atkrito, nes abejoju ar ilgai paprasto metalo volai tarnautu. I menesi apie 8-10 tonu traiskyciau, tai greit matyt isdiltu. O gamykliniai su ketiniais volais eina, atsparus dilimui ir t.t. Tad koki patartumet, kad greit traiskytu ir kokybe traiskytuvo butu bent puse velnio.. Turbut pigiausi variantai lenkiski, bet ziuriu yra keliu firmu, tad sunku issirinkt, kai nebandyta. 

  7. Prieš 2 valandas, dzipas pranešimas:

    Kiek planuoji i valanda gaminti?

    Kazin ko nepriplanuosi, arba galingo granuliatoriaus jau reik, kurie ner pigus. Tad galvoju apie 7,5 arba 11kw galingumo. Prie vieno raso 200-300kg per valanda. Galingesnis 300-400kg. Tad idomu ar tiek padarytu, kiek pateikia. Man tokio nasumo uztektu. Gal kas turi pirkes panasius ir papasakotu daugiau. 

    Ir vienas dalykas kiek neaisku. Grudus ar butina sumalt pries granuliuojant ar galima ir cielus pilt, o tie rolikai ant matricos lakstantys sutraisko viska. 

    Dzipas, Jus gal turit koki nors granuliatoriu.?

    Screenshot_20200716_151337.jpg

  8. Prieš 3 valandas, voras pranešimas:

    Berk, ne purkšk. Po žiūpsnelį prie kiekvieno, po lietaus ir apkaupti

    Kaip tik lietaus siandien gavom neblogai. Tai taip ir darysiu, salietra dar pamaitinsiu. O ka kaupimas jiem duoda? As ne ant vagu auginu juos, tai tiesiog tarpvagius papurenu ir tiek. Auga tai graziai. Cia pries kelias dienas dar foto daryta. Dabar tai beveik tarpvagiu nesimato. 

    IMG_20200625_215421.jpg

    IMG_20200625_221319.jpg

  9. prieš valandą, voras pranešimas:

    Koks tikslas šitų varpų pešiojimo?

    Man tai čia kažkoks pasityčiojimas ir nepagarba augalui. Nupešė, nufotkino, išmetė...

    Beprasmybė kažkokia. Mano sūnus taip pasielgtų gautų gerą moralą.

    Bet gal čia tik man pensija ...

    Priedo velnio tuzina varpu nurove, tai kaip bausme isguls jam mieziai. O jei rimciau, man su mieziais prastai siemet gavos. Buvo uzmerkti vietom, tai dryzlige taip suvalge, kad ojojoj.. 

×
×
  • Create New...