Jump to content

giedrius_lt

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius giedrius_lt

  1. Nusiemiau visa pavara lauk. Radau tik vienoje vietoje Kaune kur galetu pratekinti/praraibuoriuoti tai "Kauno stakles" , nes kitiems pasirode per didelis daiktas neturi stakliu tokiu. Tik kaina pasirode nevaikiska nuo 150-200 eur. Tai db galvoju ar apsimoka. Reikes gal skelbimuose daliu paeiskoti devetos padorios pavaros.

  2. Taigi paardzius ir atidziau paziurejus aisku kad apatiniai varztai atsileide. Nuemiau pavara paaiskejo jog tik viena "sponke" yra. Antra sukalta ir nenaudojama. Tai galvoju db vezti pas metalo apdirbejus "raiboriuoti" skyles tekinti "sponkes" ir tuomet deti pavara atgal. 

    Tiesa dar reikia 6 spylku. Tikriausiai jas reikes taip pat tekinti nes rasti jauciu be sansu  :(

  3. normaliai viskas yr,cia kol siurblys sukel spaudima todel ir taip rodo

    bet tai seniau kazkaip nebudavo taip , cia taip po ziemos kai uzkuriau . Tas kazkiek padirbes kartais trunka ir 5 min :) bijau kad neuzkaltu variklio su 0 spaudimu kai vaziuoji nejauku kazkaip :)

  4. Palikti , vienas galas kaip į rašai kitoj siurblio pusėje prie apatinio stucerio , kitas kaip mano piešinuke prie grubaus valymo filtro o nuo jo į kuro baką (padavimas) .

    viskas liux siandien uzkuriau perdares kaip patarei. Na viena beda, ne beda :). Iskilo nauja problema vienas cilindras "ciauska", bus pramusta galvute ? ar yra ten tarpine ?

  5. Vamzdeliu turetu uztekti tu kurie dabar uzdeti , man pakako , zinoma jei jie ner kiauri . Tau reikes kaip sakiau filtro , zarnos sujungimams  , na ir smulkiu chomutuku 6vient. . Butinai paziurek kas ten isukta tam dvisaky ,kur ant filtro pasijungia forsu gryztamas ir gryztamas i baka , koks ten stuceris gerai paziurejes ji - parasyk .    attachicon.gifBusimi perdarymai.jpg

    vienas klausimas dar neaiskus ten kur salios rodykles nupaisei, prie pompikes yra trisakis vienas galas eina i filtra o antras eina i kuro siurblio antra puse (ten du isejimai yra), tai kaip shita palikti ? 

  6. Vamzdeliu turetu uztekti tu kurie dabar uzdeti , man pakako , zinoma jei jie ner kiauri . Tau reikes kaip sakiau filtro , zarnos sujungimams  , na ir smulkiu chomutuku 6vient. . Butinai paziurek kas ten isukta tam dvisaky ,kur ant filtro pasijungia forsu gryztamas ir gryztamas i baka , koks ten stuceris gerai paziurejes ji - parasyk .    attachicon.gifBusimi perdarymai.jpg

    Atsukau ta varzta tai ten yra paprastas stuceriukas. Taip ir turi buti ? Taip ir palikti ?

  7. Auto daliu pardavykloj galima rast toki filtra , dar skaidrios kuro zarnos koki metra jam pajungt . Kai filtra nusipirksi ,ir jei neis problem ,Paciam issprest , brukstelk i PM - padesiu sutvarkyt , kad jau 30km nevingis :lol:

    O metalinius vamzdelius is kur reikes gauti ar vietoj ju ka nors pakaitala ? Nes jai tvarkyti ta voratinkli ?

  8. Tavo traktoriui uzpompuot trugdo , greiciausia 'debitinis' stuceris , nors galutinai ir neaisku is vis kas ten isuktas - paziurek . Is bedos toks pajungims , galetu veikt , jei vietoj mineto stucerio butu paprastas varztas  . Reiktu Paciam nusipirkt 'vienkartini' ,ar kaip jis vadinas gerai nezinau , kuro filtra ir pajungt vietoj 'atstoiniko" ir visa sistema sutvarkyt kaip priklauso ,nes cia "voratinkliai" :lol: . Sitam video< www.youtube.com/watch?v=Aj5vsgmsFCQ > matos tas filtras kuri reikia Paciam isigyt . p.s. ( Jei Saukenai netoli nuo Taves , galetume ir vietoj pasiziuret)    attachicon.gifsiurblio maitinimas.jpg

    Na reikes pasibandyti. Traktorius randasi Kelmes. raj. Tai iki Saukenu 30km kaip ir netoli :)

  9. Idek . Pora dienu atgal , vienam zmogeliukui irgi su pan. beda tvarkiau - nepompuoj ir nors tu ka :) , irgi siurblys ND . Uzsiknisau , viska rodos kaip reik pajungiau , nu prisedau : parukyt - pamastyt ,ir ziurau i ta siurbli , nugi(bliamba) kuro pompike "aukstyn kojom" prideta , a jis taip du ar tris metus dirbo ,va kaip bun . :lol:

     Va imetu fotke , idomiai ten kazkaip padaryta. 

    Su pompele tai misija neimanoma pompuoti nes slangutese matau kaip dyzelis maskatuojasi pirmyn atgal bet niekas nesipompuoja.  

    P.S. traktorius buvo veikiantis kol neuzgeso be dyzelio :)

    post-10981-0-14191500-1431845445_thumb.jpg

  10. Idek , bent to "kas yra pas tave"  :) , foto  . Dabar gi nieko neaisku - koks siurblys , koks filtras i kaip kas pajungta . 

    Traktorius ne po ranka idesiu tik savaitgali fotke :) . Bet sistema ten ale tokia. Siurblys vienplunzerinis ND 21/4 ir filtras smulkiuju daleliu tiesiai nuo bako pajungtas, kiek suprantu tai tik ismestas stambiuju daleliu filtras. 

  11. filtrai yra du: mazesnis ir didesnis. tas mazesnis ir yra stambaus valymo kuri reikia pripilti. jeigu jis nuimtas slangute is bako tada eina i zemo slegio siurbliuko apacia po rankine pumpele.

    tai ok, kiek suprantu pas mane nera stambaus valymo filtro, bet klausimas vistiek kaip nuorinti sistema ?

  12. Del pavaru viskas aisku . Radau kad fiksatoriaus sratas buvo idetas mezesnis. Surinkau viskas lyg ok. Bet turiu NAUJA PROBLEMA :) . Kaip uzvesti traktoriu po to kai visa sistema kuro sistema buvo isdeginta. Kaip uzsipompuoja kuras ? Kaip nusiorina ? Su pompele pompavau bet kazkaip nepaiima kuro . 

  13. ijunk pavara,isjung kompresija ir suk su raktu alkunini,tarp dantraciu popieriuka ir viskas,tik man klausimas buvo kiles,kokio storio popierius turi buti,tai todel nezaidziau su tuo popieriu,is akies padariau,jau metai varau su katinu po dezes tvarkymo,dar laiko :icon-rolleyes:

    o tai kaip priekinis tiltas nesisuks ?

×
×
  • Create New...