Jump to content

GOOGLISTAS

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    GOOGLISTAS got a reaction from Traktorius in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Tai kitą kartą taip ir atrodo, kad tie kas rašo tuos reikalavimus išvis jokios patirties neturi su žemės ūkiu, dar kažin ar išsilavinimą susijusį su tuo turi ir apskritai šneka kaip reikia skatinti smulkius ūkius, jaunimą, o šiem skiria palyginus skatikus, kaip modernizavime didžiąją dalį susišluoja stambieji ir bendrovės
  2. Patinka
    GOOGLISTAS reacted to Mantas2342 in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Aš ir grūdininkas , bet ,manau bandysiu imt paramą.
  3. Patinka
    GOOGLISTAS reacted to Marijus197 in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Kodėl neįmano, aš su grūdais kiek pasiskaičiuoju, tai 50 balų surenku, o su tiek balų kiek mačiau, pagal 2017, 2018, 2019, 2020m pirmumo eiles, visi surinkę 50 balų gavo paramas. Tik jog su grūdais rinkti 50 balų, reikia įsipareigoti, jog turėsi VED 30001€ ir daugiau...
  4. Haha
    GOOGLISTAS reacted to Augunstas in Volvo 800 ... 1130   
    Budavo tokia profesija kombaininkas  Kombaine (rusiskam)  budavo intervalai tepimo ,tai vo dalgio varlyte sutept reikedavo kas bunkeri arba kas du ,priklauso nuo padeties (cia skaitydavos pavyzdingas kombaininkas) + pasidarai plastmasini buteli su vamzdeliu isipili atrabotkes ir apslakstai dalgi ,tuo paciu.va toks dalgio prieziura ir jo daliu .
  5. Patinka
    GOOGLISTAS reacted to lauztuvas in Volvo 800 ... 1130   
    Mano nuomone: ce yra kalbama apie kratukusvo ne kratomoji lenta. Kratomoji lenta turetu stoveti po kratukais. Ji priekyje pakabinta ant svirciu o gale prie veleno per du taskus. 
    Del kratuku tai matyt padile tos textolito(ar kaip ta medzega vadinas) yvores per kures kratukai prisitvirtina prie veleno. O aukstyn -zemyn ant veleno kliba tos yvores? Jei ne tai nesukciau galvos del soniniu laisvumu.
  6. Patinka
    GOOGLISTAS reacted to lauztuvas in Volvo 800 ... 1130   
    Tos gumos ant lopetu tam ir uzdetos kad ne metalas I metala trintusi o gumas I metala. 
    As zirnius kuliau nemazindamas bugno apsuku. Siomnyko normalaus neturejau namie nuimt skyvam o kuju nesiryzau lauzyt. Ir nekalnai tu skalduku buvo. Pobugny atidariau, daugiau ir gerai. Zirniai praktiskai patys isbyra. Jau kedery be pjaunant matyti kaip jie atsidarineja ir byra y visas puses.  Jei labai skaldo, pabandyk veliau vakare kulti, kai jie pradeda atidrekt, taip neskaldys. Perdziuve gal labai buvo kai kuliai.
  7. Patinka
    GOOGLISTAS got a reaction from djmindaugas in Volvo 800 ... 1130   
    15ha dar kaimynui kelis hektarus tai turėtų užtekt šito aparato. 
×
×
  • Create New...