Jump to content

GOOGLISTAS

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius GOOGLISTAS

  1. On 2022-08-12 at 08:53, lauztuvas pranešimas:

    Labas. Nuo ko tiko tos plastikines ivores?Kur pirkai?

    Kaip tik vakar keičiau visas, gavau naujas Vilkaviškio r žmogus turi naujų detalių volvo kombainams. Tik kad jos 2mm per plačios tai teko nuimt kraštus po mm. Turi ir tų blekiniu laikiklių bet ir tie bsk per platūs. Kažkas minėjo kad ir litagroj buvo radę

  2. On 2021-06-16 at 21:00, volvobms830 pranešimas:

    Sveiki,

    gal kam nors teko keisti kombaino volvo bm s830 kederio sraigės pirštų plastmasines įvores? Jeigu teko gal patartumėte kur ieškoti nusipirkti naujas?

    1.png

    Man irgi šitas klausimas aktualus nes jau stipriai ten sudilę tis plastmasės, girdėt teko kad ten sunku paskui viską atgal surinkt. 

  3. Tai

    prieš 43 minutes , hellboy197 pranešimas:

    Kodėl neįmano, aš su grūdais kiek pasiskaičiuoju, tai 50 balų surenku, o su tiek balų kiek mačiau, pagal 2017, 2018, 2019, 2020m pirmumo eiles, visi surinkę 50 balų gavo paramas. Tik jog su grūdais rinkti 50 balų, reikia įsipareigoti, jog turėsi VED 30001€ ir daugiau..

    Tai taip su 30000 ved ir aš surinkčiau 50balu tik galvoju ar su tiek įmanoma gaut paramą. Aišku rizika nes nemažai tektų prasiplėstkad kad pasiekt tokį rodiklį. 

  4. Ką tik, Arnas432 pranešimas:

    Man tai keista jų politiką, nori, kad žmonės, kurie nori pradėti ūkininkauti prisiimtų gan didelius įsipareigojimus ir tuo pačiu nori, kad jie neturėtų patirties žemės ūkyje.

    Tai kitą kartą taip ir atrodo, kad tie kas rašo tuos reikalavimus išvis jokios patirties neturi su žemės ūkiu, dar kažin ar išsilavinimą susijusį su tuo turi:icon-neutral: ir apskritai šneka kaip reikia skatinti smulkius ūkius, jaunimą, o šiem skiria palyginus skatikus, kaip modernizavime didžiąją dalį susišluoja stambieji ir bendrovės

  5. Prieš 5 valandas, Arnas432 pranešimas:

    Jei pernai jau deklaravau plotus, tai į jaunųjų paramą pretenduoti negaliu?

    Taigi aiškiai parašyta ir daug kartų sakyta, bent kartą deklaravęs plotus negali pretenduoti į šią priemonę. Net atšaukus deklaravimą jau tampi netinkamas. Vakar taip išaiškino specialistę vykusioje online konferencijoje. 

  6. On 2020-08-02 at 09:27, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Pasibers pats :D Ir būtinai pačiu netinkamiausiu momentu...

    Tai kai pats pasiberia tada žinai ką tvarkyt :D o ieškot problemų nesinori. Dabar važiuoju max 2 bėgių ir nėr to garso negrazaus. Dar likę 8 ha kūlimo ir bus pabaiga tikėkimės atlaikys :D

  7. Prieš 20 valandų, L&M pranešimas:

    Claas mercator man taip būvo. Važiuojant greičiau dungsėjo. Buvo guolis pavaroje subiręs. Teko pavarą keisti nes dantračiai jau pavargę buvo. 

    Supratau reikės nusiimt ta bliuda rato ir pažiūrėt kas ten darosi, tik dabar nesinori pasibert vidurį javapjūtės. 

  8. On 2020-07-28 at 21:27, Dr.Zoidberg pranešimas:

     

     


    Net nesugalvočiau taip, aš tai grįžęs kompresorium išsipūtinęju o ir kur tokį daigta pasidėt į 830:D

    Jau nukulta 7ha kviečiu Ale kažkokį garsai važiuojant keliu smarkiau lenda negražūs lyg dungsėjimas ratuose, bet tik tada kai į pakalnę ir gaunasi stapdymas ant bėgio tai įdomu kas čia bus

  9. Kažkaip tylu volvekų temoje, matyt geri kombainai negenda:D

    Pas mane šoninės kratomos lentos į šonus kliba po kelis cm, o vidurinė jokio laisvumo neturi, įdomu čia taip turi būt? Ar jau laikas keisti tas detales kur foto pažymėta, nežinau kaip jos vadinasi. 

    Screenshot_20200419_215005.jpg

  10. Užbaigiau sezoną prieš savaitę, nukulta 18ha , visai gerai ėjosi buvo tik kelios problemos, nutrūko smulkintuvo diržas gavau nesunkiai, palūžus buvo sraigė grūdų išpylimo ir trūko ratlankis galinio rato tai teko pavirint. 

    P.S. Gailiuosi kad pirkau be kabinos, gal kas dėjosi orginalią kabiną ant 830to? Ten tvirtinimas tinka?

  11. Prieš 21 valandas, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Bus pasukta grandinė... Keisk.

     

    Jų galai liečia "grindis" , o kad neliestų tiek neįtempsi, o ir nereikia.

    O tai įmanoma ta problemą išspręsti ar nieko jau nepadarysi? Bent jau tu transporterių yra naujų pirkti:icon-biggrin:

  12. On 2019-08-02 at 11:08, Dr.Zoidberg pranešimas:

    Kūliau du metus iš eilės. Kažkiek paskaldo, bet ne masiškai. O kaip gali nesumažėti būgno apsukos, jeigu paketi skriemulius ? Bent teorinė galimybė įmanoma, kad taip gali būti ?

    Tai va būtent kad skriemulių nekeisčiau maniau bus gerai. Bet kita met reikės mėginti mažint apsukas kaitaliojant, o kokio apsukom kuliat žirnius?

  13. prieš 47 minutes , sigas pranešimas:

    kad jis asiu neturi tik transporteri.

     

    Pernai teko pirkti ta ašį su žvaigždutėm gavau Kaišiadoryse 150e atsiėjo nes mano buvo palankstyta ir kažkodėl vietoj žvaigždučių stovėjo tokį rolikai ir buvo visiškai sudroožti. Matomai per metus pabrango 

×
×
  • Create New...