Jump to content

Deere

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Deere paskelbtas turinys

  1. Ar deklaruojant pavyks negamybinei veiklai prisiskirt Tarpinius pasėlius mažesniu koeficientu vietoj žaliojo pūdymo? Nes kaip suprantu pataisos nuo 2024m.
  2. Deere

    Trašų kainos

    Dauguma pardavėjų sustabdė trąšų pardavimą, po karo naujienų, mąsto kaip dar labiau kelnęs numaut ūkininkams, nors sandeliuose turi
  3. Deere

    Sėjomaina

    Tai supratau, man tai nebuvo įpatingai didelio humoro tiesiog ne tą žodi panaudojau chebra stumykla atidare
  4. Deere

    Sėjomaina

    Peržiurejau suderinamuma išmokos tai nesuderinama su su Azota kaupiančiais pasėliai, vadinas duos tik už tarpinius ir tiesiogine, reiks tada žieminius sodint po žirnių.
  5. Deere

    Sėjomaina

    Manau galima būtų, tik negalima gauti žalinimo ir tarpiniu kartu
  6. Deere

    Sėjomaina

    tai gautus, tiesiogine išmoka, baltyminiai, ir už tarpinius,
  7. Deere

    Sėjomaina

    Išmokos geriau susideliotu, aišku geriau butų sodint žirniai, ž.kviečiai ir tarpiniai. Bet tada ant išmoku pralošiu nemažai. Bet galvoju tarpiniai kai augtu po žirniu tai vistiek nemažai tos mases prikauptu, ir neišsiplautu kas liks po žirniu sukaupta, o pavasari sulekčiuoju ir sėju V.kviečius
  8. Deere

    Sėjomaina

    Sveiki, ką manote apie tokia sėjomaina, žirniai, tarpiniai pasėliai (garstyčios,ridikas), V. Kviečiai , Ž Kviečiai.
  9. 1996 metu, bėda išpresta, pelių darbas buvo....
  10. Kombaino priekyje, visa kombaina gali pakelti nuo 4m iki 4.30 lygtais, nevisiems ejo jie, tik kur auto level kopijavimas tas kiek žinau.
  11. Sveiki, gal kas susidūre buvot su tokia bėda MF 34 važiuokles cilindrai keliasi, o leistis nenusileidžia. Fyškes perėjau visas supurškiau, jungtukas irgi geras atrodo, galvoju gal laidas gal kur pažeistas nes kiek suprantu dv 236 pastovus , dv 090 nuleisti turėtu, dv 091pakelia (saugiklinėj mėginau ieškot laudu su tais kodais neradau, ) ,arba elektromagnetas nesudirba, tik neaiškus kuris tiksliai nes ten nemažai stovi jų. Gal dar kam kokių minčių kyla?
×
×
  • Create New...