Jump to content

broskow

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario broskow paskelbtas turinys

  1. Sveiki, norėčiau pasidomėti už kiek galima būtų parduoti traktorių MTZ 1523.4 1300moto, stovis geras.
  2. Sveiki visi, Turim garaže stovinti geros būklės T150k, tačiau retai mes ji naudojam dėl pakabos bet norėtusi įdarbinti ši ukrainietiška aparatą rimtesniam darbui. Pas mus dauguma padargų yra pakabinami, o pakabinus tai juos laužia, tai nepakelia kiek reikia, todėl dauguma žmonių virina prailginimus ant padargų. Su kolega norim padaryti kad nereikėtu jokių prailginimu , tad manau gal atsiras žmonių kurie pasidalys savo patirtimi , kaip perdaryti pakabą kad privažiavai ir prisikabinai be jokių didesnių rūpesčių? Mūsų idėja yra perdaryti centrinę traukę (padaryti kad ji žemiau būtų). O kokie būtų jūsų pasiūlymai ir pastebėjimai?
  3. Sveiki , gal kas turi informacijos apie john deere 1188 s2, rusų arba anglų kalbomis?
  4. Regix, aš taip suprantu kad 20Mpa reikia 200bar monometro?
  5. Augunstas, siurblys naujas buvo pastatytas, bet kelia taip pat kaip ir senas. Beje mano manymu dar gal bėda tame kad keičiant hidraulio tepalus buvo supilti mineraliniai tepalai m10g2k, kaip jūs manot?
  6. Iš siurblio eina tiesiai į "клапан предохранительный" tai manometrą reikia jungti prieš ji, ar jau po jo ?
  7. Sveiki visi, norėčiau sužinoti kaip galėčiau pasimatuoti hidraulikos sukeliama slėgį? Kokio manometro reikia su kokiais antgaliais? Kaip ji pajungti? Neesu labai didelis technikos žinovas ir meistras, tad norėčiau kaip galima išsamesnio atsakymo. Traktorius MTZ 1523.4 , MMZ variklis, hidro siurblys ns 32. Noras patikrinti slėgį kilo dėl sunkaus kėlimo. Perskaitęs šį forumą nusprendžiau kad reikia pameržti vožtuvą, tad kad nieko nesugadinti ir padaryti viską taisyklingai noriu pasimatuoti slėgį.
  8. rimvydas1 , kur link bėgt tada bent pasakyk ?
  9. Sveiki, planuojame pirkti case mxm 190 kaina iki 25000eur, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie ši traktoriu? Į ka atkreipti dėmesį žiūrint traktoriu, kokios silpnosios pusės?
  10. broskow

    PLŪGAI

    Sveiki, turime plūgą UNIA IBIS LS 4 korpusų vartomas, bet apverčiant pastoviai kliūdo ratukas žemę, gal yra kokie sprendimo būdai kad neliestu žemės? Traktorius MTZ 1523,4
  11. Na jei pradėjom diskutuoti apie gražinamas dujas , tai gal kas pasakys, kas pasikeis į blogą pusę jei aš "užglušinsiu" tas gražinamas dujas? Kadangi neesu super mechanikas tai man įdomi visų jūsų nuomonė.
  12. http://fermer.ru/forum/selskokhozyaistvennay-129 štai va čia regis skaičiau.
  13. Na kaip ir sakau kad nėra tos galios, kuro sąnaudos nemažos, bei pas rusus ten daug visokių kitokių problemų atsiranda.Paieškosiu gal rasiu tuos straipsnius. Be to jie sako kad reikia būtinai žiūrėti kur surinktas yra traktorius.
  14. Na bet šiaip didelių problemų jokių neturėjom mes, 1100mh , bet tas galios santykis ir kuro sąnaudos tai visiškai neatitinka realybės bei hidraulika silpnoka. Ir dar vienas pastebėjimas kad aš čia kalbu apie MMZ variklius, o juose būna ir DEUTZ varikliai.
  15. Rusų forumuose kiek esu skaitęs tai ~80% žmonių yra nusivilę 1523.4
  16. Parašysiu kaip ir kas pasikeitė, bet tikriausiai pokyčiai matysis tik pavasarį, kadangi visi darbai jau baigti:)
  17. Būtent taip ir galvojau kad reikėtų daryti. Bandysiu. Dėkui
  18. фотохостинг бесплатно
  19. бесплатный хостинг картинок
  20. Na taigi šiandien išlupau įsiurbimo kolektorių ir interkulerį , suodžių nėra daug bet vistiek palikau mirkti "salerkoje" . Norėjau "užglušinti" ta bakelį kuris perdirba išmetamasęs dujas, bet supratau kad pokolkas dar žinių man trūksta kadangi neesu iš tų auksarankių ir labai daug technikoje suprantančiu žmoniu . Tai nutariau su jumis pasitarti kaip ji "glušinti" ? Iš to bakelio išeina keletą vamzdžių 1. Į išmetimą 2.Į oro įsiurbimą 3. Į kiekvieną cilindrą 4. Kaip suprantu į radiatorių . Na dėl radiatoriaus galiu ir klysti. Bet labai panašu kad į radiatorių.Beje bakelio viršuje yra varžtas kurį atsukus matosi tepalas. Dar pridėsiu nuotrauką kaip atrodo tas mano bakelis.
×
×
  • Create New...