Jump to content

deras

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    deras reacted to pukotukas in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    tai jie supirkejei naudojes tuo musa kaina o patys parduos kaip ekstra pamatysite kai baiksi jevapjute kai kalbes kad daug ekstros pardave i uzenio rinkas
  2. Patinka
    deras reacted to MBLORINSER in MASSEY FERGUSSON   
    Jie is sudo reklama ispaudzia. Taip biznis ir daromas.
  3. Patinka
    deras reacted to Biesas in MTZ-1025.4   
    Jei jau taip nutiks, kad juos rinks niekur nesiskelbianti įmonė prie Vilniaus tarkim UAB "Jacekas ir partneriai" tai saugok Dieve.
    Taip jau tas techninis tvarinys ant raudonos ribos o čia dar "sumetinės" pavilny. Kaip ten yra taip, bet gamykla ir lieka gamykla. Šiaip ar taip standartai, technologinė grandinė, kokia ne kokia kokybės kontrolė. O čia kas bus? Ar ta įmonė turės patikros stendus? Ar komplektuojantys mazgai, kaip tiltai, dėžės ir varikliai bus nauji nuo konvejerio ar pigesni kurie skirti parduoti kaip detalė Lytagroje?
    Ir aplamai, jei skellbia reklama, kad pas mus bus renkami traktoriai, kurie bus skirti Europinei rinkai, tai čia gamykla turi būti oho ho. Nežinau apie Vilnių panašaus pobūdžio mašinų konstravimo gamyklos. Pas mus aplamai Lietuvoje tokios nebuvo. Lieka tik Paneriai, o ten kaip žinia savo angarą turi Livila.
  4. Patinka
    deras reacted to gerasukis in Išmokos 2014-2020   
    Aj ką čia ginčytis, visi iš savo bokšto esame teisūs Man 100e už žemę daug, tau mažai tai ir mokėk. Jei čia visiems išmokos tik "bonusas" tai pabandykit atsidėti jį kaip indelį vieniems metams. Abejojų ar daug bus tokių kurie nieko nepajaus. Kur investicijos į ūkį? atsinaujinimai, technios remontai, nenumatyti žemės pirkimai ir pan. Aš irgi galvojau, kad blemba ūkininkavimas tai vos ne aukso gysla, bet kai prieš tris savaites suvedžiau balansą, pasirodo, kad vis dar minuse sėdi, o tos išmokos išgaruoja. Sakysit nemoku ūkininkaut? O ar žinot kiek kainuoja įdirbti šabakštynus ir kokia nauda būna pirmais metais? Kaip pasieksiu optimalų SG skaičių pagal plotą, tada gal išmokos ir bus man kaip bonusas
  5. Patinka
    deras reacted to buster540 in Akumuliatoriai   
    O kedel ne koks 10w40? Ziema tirstesnis bet vasara ne toks skystas. Kokiom kainytem perkat? Pavasari man keitimas tai reik susipirkt gal geresni
  6. Patinka
    deras reacted to gbandinis in žieminių kviečių veislės   
    kokios veislės žieminius kviečius rudenį pagrinde sėsit? Aš tikriausiai liksiu ištikimas zentai. Nors yra nemaža pagunda pamėgint magnifik arba skagen veislę. Skagenas šiai dienai turbūt populiariausias.
  7. Patinka
    deras reacted to MBLORINSER in Derliaus nuėmimo dienoraštis   
    Na man javapjute nuo zirniu prasidejo. Isrankiojau nunokusius o nunoke tie kurie nudege, prasciausi. Svidriu priauge. Zodziu zoletu prikuliau dar I Priekaba prilijo. 20 dregnuma parode. Gerai kad pridaviau nes jau ir sudygusiu buvo.
×
×
  • Create New...