Jump to content

Halkasss

Nariai
  • Pranešimai

    149
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Halkasss

  1. On 2023-09-10 at 11:53, Turbo pranešimas:

    Gal žinot kaip pobugnyje naudot šitas juostas? Ar jos kaip nors tvirtinasi?

    Radau ant nuožulnios kameros 2 siauresnes ir 1 platesnę, keista... planuoju aliejinį ridiką kult, norisi, kad iškultų

    20230908_123005.jpg

    Kišasi jos į pirmus pobūgnio tarpus tarp vielų ir pobūgnio rėmo. Ir gaunasi kad uždaro tuos pirmuosius tarpus. Ikiši tvarkingai  ir palieki, nesitvirtina niekaip.

  2. Dar neužpuolė, bet pernai sėjau po ž.kviečių į arimą ž.miežius ir šiemet kūliau miežius su maždaug 8% kviečių priemaišų. Tai galvoju sėklai naudot tokius ar ne, nes bus sėjama į arta kviečių ražieną ir kad kitamet nereiktų galvot kur jų dėt :D

  3. On 2022-08-14 at 22:06, mokytojuks pranešimas:

    Klausimas masey ferguson savininkams turiu masey ferguson 38 viskas kaip ir nieko bet kelinta karta užkiša perkulimo mechanizma o tada tai itempimas elevatoriaus grandines nutruksta šendien išvis šplinta nusuko ar cia visu ju liga ar tik man taip sekasi.

    O tu galvoji su užsikišusiu važiuosi toliau be jokių lūžimu? Nebus taip, arba nekuli šiukšlynu, arba pradarai daugiau apatini sieta ir renki viska i bunkeri.

  4. Pirkau iš žmogaus didmaišiuose, kaip pardavėjas sakė gal ne šimtaprocentinis daigumas bet 70 % tikrai dygs. Skė ir pats sės tuos pačius ir kiek žinau kitiem dar yra pardaves. Buvo sėti ir durpynai ir smėlynai ir molynai, gylis skiriasi sėjimo bet sudygimai visur tokie patys. Išvada perdžiovinta sėkla.

  5. Jei jau nesudygo tai ir nebesudygs. Mes pirkom sėkla iš žmogaus už brangiai ir sudygo tik 15 vnt į kv.m. nors sakė kad dygsta normaliai sėkla. Dabar teks ieškot sėklos ir atsėt viską. Kaip manot ar turėtų pardavėjas gražint visus pinigus kurios sumokėjau už sėkla ar tik dalį?

  6. Prieš 16 valandų, dzipas pranešimas:

    Cia is kur tokios zinios? Be sarkazmo - gal kokia nuoroda?

    Nuorodos neturiu. Googlas visagalis, kažkur buvau radęs net lentelę kaip veikliosios medžiagos reaguoja į tirpalo pH. Kai purški chemija ir nematai kad suveiktų tuomet pradedi domėtis kodėl nesuveikė. Naudojant insekticidą butinai turi būti apie 5- 6pH tam kad jis veiktų, nes jei būna apie 8-9pH tai garantuoju kad visi vabalai kaip sėdėjo taip ir sėdės ant augalo. 

×
×
  • Create New...