Jump to content

Naparnikas

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Raseiniai

Paskutiniai lankytojai

856 profilio peržiūros

Naparnikas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Naparnikas

    PLŪGAI

    Kiek tokio kaina kažkur vaikšto? Nerandu nieku internete pažiūrėti? Reikėtu man tokio.. Dėkui
  2. Na tai niekas ir nesimuš čia, o tai atsakyk tada ką jie sudaro? tie varštai?
  3. Tris tai tris,o kur jie randasi žinai? gal ne ten pat, kur aš galvoju
  4. O tu supranti apie ką šneku? Gal nesusišnekam mes..
  5. Na, o tai ką reguliavo kajovika ten tada? Jie sakė, kad degimą Taip, sutinku,stovi elektroniniais purkštukai ir kuo daugiau apsukų tuo daugiau kuro įpurškia
  6. Na comonrailas Na, o tai kas tavo nuomone ten reguliuojasi?
  7. Ne, pompike yra atskirai ta, kuri sukelia slėgi, ji prisisuka ant 3 varčiukų prie siurblio jei tu apie tą pompikę, o ta degima tai statė ir kajovika man ir pats sukinėjau šiek tiek, kad geriau kurtusi
  8. Ir yra dar trys varštai po to dangteliu juos atsisuki ir reguliajasi degimas
  9. Na kaip tai ne? nusisuki dangteli kur 3 varštai ir degimas ten yra
  10. na nemanau, manau kad nesusišnekam iki pat galo
  11. Man tas pažįstamas elektrikas įdėjo, dėjo į oro srautą kur pareina laidai, mikroskemą kažkokia mažyte (ar tą varžą) prlitavo.. Na daug kas ir nepasikeis, apie 10AG sako turėtu padidėti, na man pasijuto galiu pasakyti, be to vadinamo čipso seniau būdavo sunkiau pajudėti iš vietos, turėdavai duoti daugiau apsukų, kad turbina suveiktu ir tada jama iš vietos, o su čipsu daug lengviau iš vietos paiima, nereikai tiek daug apsukuų. Taip, tik su korpusu, ir tam korpuse degimas reguliuojasi kartu su siurbliu. Na vat, kad būtent nebūna, tai kas ta vožtuviuką galėjo pažesti? nėra tas didelis vožtuviukas, kai per puse piršto išsisuka su visu varžtu ir tokia spyrklytė dar yra.
  12. Na nežinau, gal neusisšnekam iki galo ir nesuprantam, gal visai apie skirtingus dalykus šnekam, nes kitokio varianto nebuvo kai pirkau tą korpusą.
  13. Na bet nevisi tą kondencatą nuleidinėja ir važiuoja ilgiausiai.. Na čia manau ne dėl to purkštukai atsisako Be to keičiau siurblį dar kartą kuro, nes pradėjo kažko strigti vožtuviukai, ir nebesikurdavo, irgi neaišku dalykas buvo, išsukdavai lauk vožtuviuką įsukdavai atgal ir užsikurdavo.
  14. Jo, aš kai pirkau tą korpusa su velenėliu tai prieš 4 metus jei nepameluosiu mokėjau netoli 3tūkstančių litų, bet beveik buvo naujas.Aš irgi jau bandau prisaugoti su kuru, neišsausinti bako iki dugno. Čipsą dėjęs tu?
  15. Na taip, va būtent,kad ir man gailą investuoti tiek, kol eina tol gerai, o va kai pernai per darbymetį pavedė.. Kai purkštukai atsisakė, purkštukai restauruoti Vilniuje, Renault servise 800lt vienas buvo.. Tai kiek aš jau sukišau į jį, tai būčiau iškart daręs paprastą ir būčiau pamiršęs vargą, bet va dabar irgi tokia suma vienu metu investuot, bet manau čia jau netolima ateitis nes ko toliau to blogiau vis darosi, dabar su matoru kažkas.. Na gal ir taip, kai pažįstamas. "D Na kiek turi iš pažįstamu tokius, tai tikrai nėra kas juos girtų, vienėm mažiau griūna, kitiem daugiau. Na gal ne taip pasakiau, keičiau tą visą kur prie siurblio degimas reguliojasi, tai kitą dėjau visa (pamiršau pavadinimą dabar) siurblys tas pats išliko, bet tas rėmas ar kaip jis ten. Na man irgi vienas sakė, jog saliarka su vandeniu, na bet ir atrodo ji iš Lukoilo, tai tada kuo pasitikėti? Jozita atveža į namus, irgi manau nėra blogas kuras, tai irgi nėra labai gerai, kai yra opūs tokiems dalykams menkiausiams, o pats nežinai koki kura perki.. Kad va taip ir bandžiau daryti su tais kodai, bet išmeta tam tikrą kodą, o ant to vieno kodo 3 ar 4 gedimai, ir visų gi nepatikrinsi, jei rodo kodas jog sunkus gedimas.
×
×
  • Create New...