Jump to content

Audrioska

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Audrioska pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Audrioska

    Šilauogės

    Sveiki ką patartumėt, jei pavasarį nespeju pasiruošti žemės, bet sodinukus susipirkti sugebu. Kaip geriau : 1. pasiruošti dabar, sodinti rudenį, 2. pasiruošti dabar arba rudenį,o sodinti pavasarį?
  2. Audrioska

    Šilauogės

    aišku kad turi būti tvora
  3. Buvo duota avižų. bet pradėjau duoti tik praejus 2-3 dienoms po ėriavimosi. Šiemet duodu ir ėringoms avims . Stengiuosi nepadauginti.
  4. braukiu prakaitą nuo kaktos:) nuraminot. Jei avis neės, tai matyt protingas gyvulys, jaučia kas sveika, kas ne Pamaniau jei kiaules šeria kažkas tai ir avims pradės kišti visokius kaulų -žuvų arba plunksnų miltus. Aš pati net nesiruošiu kišti avytėms kas papuola. Grūdai, šienas, daržovės....Ką tik įsigijau išgirtųjų saulėgrąžų rupinių. Avinukams. Ar pasijaus nauda, pranešiu, nes anksčiau be šieno ir pašarinių runkelių žiemos metu nieko nematė.
  5. Ar Europos sąjungoje gyvulinės kilmės baltymas neuždrausta maitinti mėsai skirtų galvijų? laidos nemačiau gaila
  6. Ką patartumėte daryti dėl blogo tinklo įtempimo. Pas mus 90 cm, bet viršutinė juosta gaunasi labai laisva. Kažką papildomai pridėti reikia ,kad įsitemptų? O gal galima apvynioti apie stulpelį viršutinę vielutę, kad geriau įsitemptų? Ar tas neturės įtakos srovės stiprumui?
  7. 13*15 akute..... o ar negali avis sugalvojus ikisti galva ir nebeistraukti atgal?
  8. Sveiki kolegos avis auginti pradejau visai nesenai, tačiau šią vasarą įsitikinau,kad elektrinis piemuo mano avims visai netinka. Elektros nebijo, laužiasi iš aptvaro per jėga, nutraukia vielą . Išbandytas ir "vado " pririšimas ir pan. būdai. Todėl nutariau pirkti metalinį agrotinklą. Noriu jūsų nuomonės dėl vielos storio ir akučių diametro apačioje. Pats tinklas 1,60 auksčio, apačioje mažos akutės,į viršų didėjančios. Kadangi kaina skiriasi,kurį variantą rinktis . 1) ar akutės apačioje 5 cm aukščio, ar tiktų ir 10 cm. ? 2. Ar vielos storis 2-2,5 mm, ar užtektų 1,6-2 mm. Dėkui už patarimus.
×
×
  • Create New...