Jump to content

Koudijs

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kretinga

Koudijs pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Koudijs

    Pieno kainos

    Siuo metu gaunu 240 eur/ t i diena duodu 650 kg.
  2. http://virgilita.lt/produktai/silos/verseliu/
  3. Koudijs

    Pieno kainos

    Is latviu perka po 0,22/cent Euro. Katik kalbejau su Latviu ukiais. O ir Latvių įmonės tikrai atveza ir parduoda tikrai ne uz tiek. Kai as gaunu 0,16/Euro ir duodų daugiau pieno Lietuvoje. DAROM PROTESTĄ!!!
  4. MILLAPHOS Z Ekologiškas papildas avims ir ožkoms Avių ir ožkų auginimo ekonominis pagrindas yra geras vaisingumas, augimas ir penėjimas. Šiems tikslams įgyvendinti yra būtini aukštos kokybės pašarai. MILLAPHOS Z papildas avių ir ožkų veisimui. Idealus mineralinių ir veikliųjų medžiagų kiekis, užtikrinantis gerą primilžį ir vaisingumą. Tinkamas ekologiniuose ūkiuose. Dozavimas 15-30g gyvuliui per dieną. millaphos-z Art.Nr. xx2806 Mineraliniai elementai Kalcis % 18,0 Fosforas 6,5 Natris 8,0 Magnis 5,0 VitaminAi 1 kg A I.E. 800.000 D3 80.000 E mg 1.500 MIKROELEMENTAI papildomi 1 kg Geležis mg 750 Varis - Cinkas 5.200 Manganas 2.200 Jodas 100 Selenas 30 Kobaltas 50 Dozavimas g 30 Kaina 24.79 Euru + pvm 869963828
  5. Koudijs

    AVIU GANYMAS

    kulenas siaudus mieziu tai eda kai pasiutusios as jas pakreikiu o jos sueda viska Del drusku tai---- sudetis ir kaina ------nes daba tu drusku daug o nauda maza pvz pritruksta kokio vitamino ypac ziema ir spelioji ko truksta. drusku keliu rusiu stovi ... Cia ne druska o mineralinis laizalas. Gaila bet turiu tik angliska varianta. Bet cia viskas suprantama. Calcium % 11,0 Phosphorus % 5,0 Sodium % 10,5 Magnesium % 3,00 VITAMINS A I.E. 250.000 D3 I.E. 25.000 E mg 500 TRACE ELEMENTS Copper ATG mg 50 Zinc (totally) Thereof org. ATG mg 3.660 680 Manganese (totally) Thereof org. ATG mg 1.800 250 Iodine mg 40 Selenium mg 30 Cobalt mg 15 15 kg 67,92 + pvm Su pristatymu kaina derinama nuo kiekio. Laižalai yra is Austrijos Schaumann kompanijos. Premiksu Ekologiski nuo 87+ pvm uz 30 kg.
  6. Koudijs

    AVIU GANYMAS

    Avių ir ožkų auginimo ekonominis pagrindas yra geras vaisingumas, augimas ir penėjimas. Šiems tikslams įgyvendinti yra būtini aukštos kokybės pašarai. MILLAPHOS-Programme avių ir ožkų šėrime atitinka aukščiausios kokybės reikalavimus mineralinių ir veikliųjų medžiagų pasisavinime. Sudedamosios dalys:  Mineralinės medžiagos (kalcis, fosforas, natris, magnis)  Mikroelementai (cinkas, manganas, jodas, kobaltas)  Vitaminai Poveikis:  Aukštas produktyvumas ir geras primilžis  Didesnis pašarų suvartojimas  Geras virškinimas  Užtikrintas penėjimas ir tinkamumas skerdimui  Šilumos stimuliacija MILLAPHOS – Z (taip pat galimas Detamil – Z, skirtas ekologiniams ūkiams) Avių ir ožkų veisimui. Idealus mineralinių ir veikliųjų medžiagų kiekis, užtikrinantis gerą primilžį ir vaisingumą. Tinkamas ekologiniuose ūkiuose. Dozavimas 15-30g gyvuliui per dieną. MILLAPHOS – L (taip pat galimas Detamil – L, skirtas ekologiniams ūkiams) Papildas skirtas ėriukams. Puikiai subalansuotas mineralinių ir veikliųjų medžiagų bei vitaminų kiekis užtikrina gerą ir sveiką augimą ir penėjimą. Dozavimas 15-30g gyvuliui per dieną. MILLAPHOS LECKSCHALE ATG Skirtas avims ir ožkoms. Vario sudėtyje neturintis papildas papildytas visais svarbiausiais mineralais. MILLAPHOS MINERALINIS LAIŽALAS Skirtas papildyti avių ir ožkų racioną mikro Del kainu ir kiekiu prasom rasyti emailu [email protected] arba [email protected]
  7. Koudijs

    AVIU GANYMAS

    Sveiki, Gal kam domintu, aviu ir ozku premiksai ir laizalai ?
  8. Koudijs

    AVIU GANYMAS

    Grazios avys Mikai )
  9. Laikau 45 karves, ir kitu prieaugliau... tai suvariau i ferma jau vakar. Nes šaltis tuoj kerta per pieno kieki. Bet telyčias dar paliksiu pora sav.
  10. Prastesnis ar geresnis tas pasaras, bet kuo daugiau sues tuo daugiau duos... Kuo daugiau sues tuo maziau jo pasisavins. Tai prielaida tokia , kad kuo daugiau sues tuo daugiau isseis per kita gala.
  11. Sveiki, As cia ne tema bet kalbant apie Melasa, jis visiskai jokios naudos neduoda, kodel didziosios bendroves nenaudoja melaso ? Jie naudoja tik kitus pakaitalus kurie yra tikrai naudingi ir turi netik gliukozės kuri suteikia "energija" Bet ir tam tikru vitaminu ir mineralu. Tai mano nuomone, Melasa visiskai nenaudinga, tik paskatina sienainio ar siloso vartojima jei jis prastesnis, bet tikrai neskatina mikroorganizmus skradyje.
×
×
  • Create New...