Jump to content

Eimontas

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario Eimontas paskelbtas turinys

  1. Eimontas

    Avių liga

    Jei kas turi kokių problemų su avimis kreipkitės gal galėsiu padėt patart.
  2. Eimontas

    Avių liga

    Paprasčiausia "LISTERIA' daugį ausį suserga nuo metų iki 2 metų avys nes užėda pelesio ar netinkamo pašaro. Daugiau informacijos. http://www.nadis.org.uk/bulletins/nervous-disease-in-sheep.aspx
  3. Aviu kirpimas Norge 2016.10.04
  4. https://m.youtube.com/watch?v=W_efLZi4o4M speed shearing. Apkirpau vieną eriuka per 39.97 sekundės.
  5. Jei moki kirpt gali kirpt ir paprasta elektrine mašinėle kirpt, tik minusas kad taip greit kirpt negali nes trūksta jėgos. Bet su ta paprasta gali nukirpt apie 100 jei turi patirties. Bet bei rimtai užsiimi kirpimu pirkt reikia kabinima variklį Heiniger EVO ir eis kaip iš pypkės po kokių 1000 avių
  6. Nu manau 1,5 EU geriausia kaina, nes avį apkirpt, bent man ilgai ne uztrunka. O kas labai daug ima uz avį tai tie manau mėgėjai. Tokia mano nuomone. Taip pat parskrendu Birželio pradžioj jeigu kam reikia nukirpt avis kreipkitės.
  7. Kažkaip keista kad taip greit apkerpa. Nes įgūdžiai turi būt labai geri.Nebent avys labai mažos ir labi gerai prožiurėtos. Su kokia yranga kerpa Lenkai? Su pakabinamas varikliais ar ne?
  8. Nu taip visokių būna avių, bet tekselius reikia kirpt Norvegijoj tai ne Lietuvoj.... Pas vieną ūkininką avis minimum sveria 115kg tai jau geriau kartais kudesnes. Ir dar kaip turi daug praktikos kirpime tai kuda ar stora ar tekselis ar romanovo jau nebebūna skirtumo kerpi kuo greičiau ir namo leki O taip kaip kiti įsivaizduoja kad jau jie profesionalai ir verkia dėl avių kad didelės ir taip toliau, nors nukerpa per sezoną vos 1000 ar daugiau. Tai paprasčiausiai daugiau tokių nesikviest verksniu...... As bent taip manau.
  9. Tai kokia tavo kaina galutinė su kelione ir su kirpimu? Už 200 km sumokėjo 40 eurų. As Lietuvoj po kol kas mažai turiu klientų tai kad aš į Lietuva avių kirpt nesiveržiu. Tai tik kirpkit vyrai. Nes ne bet kas gali kirpt avis Tik tikri vyrai tai gali
  10. Manau,kad rasi kas apkirps. Tik dėl kainos nežinia.
  11. O tai kiek tu nori gaut už avi? Kokie dar niekai buvau gryzes į Lietuvą ir kirpau po 1.5 euro maks plius kelias. Tai kalbėjau už 40 avių prašo 200 eurų... kiti kabutėse profesionalai.... tai viskas proto ribose. Tai mažos kainos važiuok kirpt avis į Norvegiją. Tikrai kainos ne mažos bet ir pragyvenimas nepigus tai kad tas pats kur kirpsim ar Lietuvoj ar Norvegijoj. Tik nereikia įsižeisti už teisybę. Tik sakau kaip yra.
  12. Visi tik apie kainas šneka. Man avių kirpimas kaip gyvenimo būdas ir kaina nelabai svarbu svarbiausia kad būtų ką kirpt po 1 eurą ar daugiau kerpi ir vargo nematai avi užtrunka nukirpti apie 2 minutes plius minus tai nemanau kad gali imt 2 eurus.... bisky jau per daug. .. O dėl važinėjimo pas ūkininkus nereikia verkt toks juk darbas aš daug važinėju ir nesiskundžiu. Kaip ir sakoma ne varyk Dievo į medžius Bet džiugu, kad Lietuvoj daugėja avikirpiu. Ir kiek kas nukerpa avių per sezoną? labai įdomu:)
  13. "Kerpu" Kokia įranga kerpi ir kiek patirties turi avių kirpime?
  14. O Lietuvoj daugėja avikirpiu
  15. Aviu kirpimas Norvegijoje
  16. Sveiki, Dar kartą... Taigi kam reikia nukirpti avis lapkričio mėnesį kreipkitės nes gryžtu į Lietuvą kelio savaitėm .+4793970156 arba [email protected]
  17. Jeigu žiemos metu apkerpamos avys, tai jos tiktai daugiau suėda pašaro o taip jokių problemų nėra jei apkerpamos šaltuoju laikotarpiu.
  18. Kaina priklauso nuo avių skaičiaus.
  19. Sveiki, Planuoju gryžti Lapkricio mėnesį į Lietuvą jeigu, kam reikia sutvarkyt nagus avių ir taip pat apkirpt galit kreiptis. Eimis +4793970156 [email protected]
  20. Sveiki. Gryztu liepos 25 ir busiu iki rugpjucio 14 Lietuvoje Jei kam reiks nukirpt avis tuo metu mielu noru nukirpciau.
  21. Nu taip Lietuvoj gali nukirpt per pusdieny 400 virs aviu lenkai, bet ne Norvegijoj, nes kaip sy sezona kirpom su kolega Norvegu kuris kerpa 30 virs metu avis, tai kaip kirpom pas viena ukininka 98 avis 4-5 valandas, nes avys visos apie100kg ir daugiau ir dar kad jos nespurdetu, bet taip nebuna kad nesispardytu, toks kirpimas buna beveik pas visus ukininkus Norvegijoj pavasary o Lietuvoj manau kad nera tokiu jau labai dideliu aviu, kad apkirptu per pusdieny 400 ar daugiau dviese tai ten gal eriukai ne avys, nes kiek girdejau tai lenkas vienas sake nukerpa 150 per diena, tapi kazkaip neytiketina kad 400 dviese per pusdieny nukirpo, sakau tik kaip as girdejau, nors kaip ir pats logiskai pagalvoju 400 per pusdieny kazkaip nelabaij neytiketina. Nes as pakankamai greit kerpu ir tik per diena galiu nukirpt nuo 100 iki 250 zinoma priklauso ar eriukai ar avys. Cia Norvegijoj tiek galiu nukirpt, tai Lietuvoj gal dar daugiau galiu nukirpt
  22. Nu tai kaip galim sakyt as avy kerpu 2 mintutes kartai ilgiau kartais trumpiau ziurint kokia avis, nes su heiniger evo pakabinimu varikliu peiliuko apsukos nekinta visuomet peiliukas turi tas pacias apsukas 3500RPM tame ir yras skirtumas, nes su paprasta masinkele as nebuciau pakankamai greitas tikiuos y ateity avy kirpsiu tik 1 minute Dabar planuoju vaziuot y Naujaja Zelandija, kad dar geriau ismokciau kirpt avis ir po to planuoju rugsejo menesy y varzybas vaziuot pabandyt savo jegas pradedamciuju lygoj ))
  23. Nu kaip kam, as noriu ir Lietuvoj kirpt ir kitose salyse, bet kad visi nori lenku, bet aisku as negaleciau del keletos aviu lekt y Lietuva daugiau klientu atsirastu apsimoketu, taip pat manau imciau uz avy 1.5 euro kaip lenkai, nes lenkai jau ysijaute Lietuvos valdose kirpimo versle, reikia konkurencija bent kam parodyt jei iseis Ir Lietuvoj nemanau, kad labai daug yra kirpeju su profesinalia yranga. Viena is sneku tai zinau Virgis tai jis manau turi profesionalia yranga jei kerpta tiek daug kaip visi sneka.
  24. O kodel butent reikia lenku?
×
×
  • Create New...