Jump to content

tuckus

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

tuckus pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Niekas nesako ka lengva,bet tikrai uždirbt galima,vargas tiem su pardavimu kas turi didelius kiekius ir rusam parduodavo,o mažus kiekius vietoj laisvai parduodi kad ir kiek priauginama.Apie techniką, tai nereikia iškarto nauja turėt,tokiem kiekiam nenaudinga netgi sakyčiau,neatsipirks ji niekada greičiausiai.O tokių kurie savo pasisakymais bando nuteikinėt dėl pradžios prisiklauses ir aš buvau daug,bet surizikavau ir su kaupu pasiteisino mano atvejis konkrečiai.
  2. Tai va reiskias viskas imanoma tik noro reikia turet .Ir kiek dabar ha sodini? Kaip su relizacija? Realizuot nera sunku tik nereikia norėt viską toj pačioj dienoj nukasus parduot,sodinau 2,5ha, kitamet 5ha sodinsiu, daugiau neišeina,nes nėra kur laikyt didesnių kiekių
  3. Sveiki, pradėt ūkinikauti tikrai imanoma, pats pernai pradėjau su bulvėm nuo nulio visiško,sutilpau su žemės,technikos,padargų įsigijimu į 30k lt. aišku ne pirmos jaunystės,bet dirbt nedidelem ūki tikrai kolkas imanoma tik didelio noro reikia.Bulviu reikia 2-2,5t apsodinti ha priklauso nuo sėklos dydžio.
  4. tuckus

    Česnakų auginimo technika

    O kiek sodini?turiu sodinamą naudotą rankinę.
  5. tuckus

    Česnakų auginimo technika

    Sveiki,del ravėjimo tai šiemet pagamino mums tokį agregatą prie traktoriuko, labai panašus į šį tik siaurą, trijų eilių vienai ežei ravėti ir išpurenti paviršiui. Šiemet ravėjome rankomis 2 kartus, nespėjo laiku pagaminti, užtenka kas 1,5-2sav. pravažiuoti ir žolių kaip nebuta.
  6. Naudok trasu barstytuva, o paskui prikultivuok. dar gali ir rankom paset:) Rankų atsisakysim,o barsytuvu mėginsim pasėt,ėkui už atsakymą.
  7. Sveiki,norėčiau patarimo dėl sėjos.Norėčiau šiemet pasėti ž.kviečiu savom reikmėm apie 2ha, bet nera sėjamosios,ar galima apsėti toki plota naudojant ka nors kita?
×
×
  • Create New...