Jump to content

jæuras

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius jæuras

  1. tos paramos tikrai labai padeda kas jas gauna,bet laimingu nedaug,todel ir neislaiko zmones nuoskaudos ir kiekvienam rodos ,kad jis teisus.smulkieji piksta ant stambiuju,stambieji skaito nevykeliais smulkiuosius.Manau visi teisus,laukim kantriai ,gerai,kad senapjute nera laiko gilintis ,tik speju lakstyti ir rodyti laukus...as su gyvulininkyste,lauksiu savo laimingo loterijos bileto :icon-wink:

    O dabartiniai stambieji nebuvo ankciau smulkieji ūkininkai pagal tave :) mažiau pykites tarpusavyje, verčiau susivienikime ir ginkime savo teises kada to reikia!

  2. Be šansų kad nuimtu išmokas :D vien paziurekit kas Europos šalyse vyksta jas apkarpius :D o ir šiaip arba automatiškia produkcijos kainos turėtu kilti nerealiai arba badas 

    tai senosios eu skandinavijos šalys šaukia garsiai kada diskutuojama apie ismoku suvienodinima, o lietuva isišipus laukia kada tas nutiks, nors to niekada nebus. Belieka dziaugtis dabartinem ismokom ir jas kuo geriau panaudoti ukyje, kad kažkiek dar pavyktu konkuruoti lt rinkoje:)

  3. Vakaru Europos ūkiu ekonomika puikiai susitvarkys ir be vienkartinių ir pan ismoku, nors EU privalės tvarius ūkius remti jeigu jie bus konkurencingi ir orientuosis i rinka exportuos amo savo žaliavas . Lietuvoj pinigu isiavinnimas is EU vyktsta miglotai, investavimas i ūkį, nesvarbu kokios rūšies, neskaidriai ir pan. tad mažiau konkukurencijos ūkio ekonomikai geresnio pelno tikrai neatneš ateity

  4. Kaip ir visada Lietuviai, patys save muša ir patys verkia:) pastebiu, kad bent jau šios temos diskusijoje pačiu buhalteriu darbas atrodo nekandamas ir žiauriai sudėtingas netgi jiems patiems,o ka kalbėti tiems, kurie dar tik pradeda tai domėtis ar studijuoti:) negaištant laiko skaitant šiuos bergžius komentarus verčiau parsisiųsti naujausia Nano ūkininko buh. Programa ir prisitaikyti savo verslui !

  5. Mano nuomonė. Nu taip pilna tų programų, tik mokėk. Vieną mėnesį gali su viena, kitą jau su kita. Nemokama, kas sakė, kad nemokama? Protinga kaina va ko žmonėm reikia, patogumo ir suprantamumo normalios adekvačios kainos. Dabar primesk, jei tau padaro programą kuria daugiau mažiau intuityviai ir logiškai gali viską dėliotis, o išlendančios lentelės normaliais terminais paaiškina kas prie ko ir kodėl taip. Programiškai tokios programos sukūrimas nėra sudėtingas, manau daugelis pacaniukų kurie savo laiku programuodavo CS serverius sugebėtų tai padaryt vadovaujant apskaitos vidutiniokui. Kitas dalykas čia jau turi būti geras pedagogas ir sitemos dizaino, ir kitus sprendimus sukurt kuo paprasčiau, kuo intuityviau ir žmogiškesne kalba, ko gero tokiai sistemai būtų reikalingas portalas su video pavyzdžiais, ir metodine medžiaga. sistemų atnaujinimo ir naujienų skiltimi sistemų atnaujinimas internetu jokia naujiena. O kitas dalykas, daugeli ukių galima suskirstyt į tris grupes ir daugiau mažiau jie bus vienodi, Augalinkystė, gyvulininkystė, mišrus ūkis, ir į pogrupius, chemizuotas ir eko. Prie visų dar papildoma veikla gali prisidėt. Tokiu būdu jei tau paruoštų kas nors nuoseklią video prezentaciją, kad ir penkių valandų nuo A iki Z reprezentaciją kiekvienam atskiram ūkio tipui ir išaiškintų kas yra kas ir kaip viską daryt programoj, manau betkokio išsilavimino žmogus suvoktų kaip viskas vyksta, nereikia isivaizduot kad buhalterija kažkokia kūribinė sritis tiesiog mechanika, kai viską reikia sudęliot i savo vietas, kūryba prasideda tada, kai nori ką nors pamachinuot čia jau žmonės patys kompetetingi to mokint nereikia intuityviau gaunasi:) O šiaip dėl to brangumo pigumo, čia jau kokią kryptį pasirinksi, kodėl facebookas nunešė viską savo kelį, buvo gi ir one.lt, hi5.com... Visi buvo paremti nugręžk ir gauk naudos iš visokių šūdniekėlių. Nuotrauką įsidėk mokėk, palaikink mokėk, ten dar gėlių kažkokių buvo galima nusiųst vėl mokėk. Ir atsirado facebook  su daug nemokamų funkcijų, kompanija tapusi turtingiausia kompanija pasaulį nu gal antroj vietoj po aplle dabar, sakysit per maža rinka, nu gal ir nedidelė, bet priklauso nuo pasirenkamo kelio, ar tu imsi daug iš 1000 žmonių ar mažai iš 10000 tūkst. Tai čia tik pamąstymai, nes jei toks projektas bus kokybišai sukurtas ir gerai išreklamuotas išspres daug problemų nedidelių ūkių ir vidutinių viduje. Nes daugelis paramų dabar reikalauja dvejybinės nuorašų. Kitas dalykas,kūrėjams gali neužtekt kantrybės arba gresia pavojus, būti nupirktiems kitų ir pan, kam tai ne visai naudinga jei kažką rimto sukonstruos. Bet gal kas ir bus, manau čia būtų neblogas StartUpas jei kas įgyvendins ir išpildys. Toki pamastymai šia tema, ir žinau, kad kažkas jau vyksta šia linkme. 

    Taikliai pastebeta ir tai akivaizdi ateities vizija,kuri isivysčiuse šalyse jau yra naudojamos ir tobulinamos:)  Sutinku, jog kiekvienas ukininkas/verslininkas PRIVALO buti pasiruošes apskaityti/prižiureti savo verslo buhalterija ir tik kažko patys mokydamiesi galime pasiekti naudos ir buti labiau atsakingi už savo veiksmus.

    p.s. normaliuose forumuose, kur savo sryties žmones dalinasi ir t.t. verso info galime rasti ir sužinoti daug idomiu verslo subtilybių, kurių geriausias mokytojas kartais nepasakys, todel nensutokime ieškoję info, kuri ištikro nieko nekainuoja:)

×
×
  • Create New...