Jump to content

antanasrudaitis

Nariai
  • Pranešimai

    116
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šilutė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

antanasrudaitis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

10

Reputacija

  1. Kas galėtų apšviesti ne taip gerai išmanančiam kuo skiriasi MTZ balkinis priekinis tiltas,nuo ne balkinio? Ar vizualiai iš lauko galima atskirti? Kuo jis pranašesnis už paprastą tiltą? Gal žinot nuo kelintų metų jie prasidėjo?
  2. Vakar pervedė likutį.Manau artimiausiomis dienomis kas negavę turėtų gauti.
  3. Tai aš 2 eurus ir ėmiau.Nes kitaip žiūriu ne kas belieka,o ir pati daržinė į kurią reikėjo krauti gana problematiška.
  4. Kiek aš suprantu tai pramoninio betono skirtumas nuo namų sąlygom išlieto yra tas paviršiaus užgeležinimas.Nes pagrinde paviršius ir labiausiai kenčia.Aš tik niekaip neperkandu,kuo skiriasi kai betonuoja su vokiškom mašinomis gamindami betoną vietoje, betonas gaunasi sausas tiesiog byrantis,o kada kai daro pramoninį tai toks drėgnas,kad net pats išsilieja.Nors visur internete rašo kuo mažiau vandens betone,tuo jis kokybiškesnis.
  5. Po kiek imat už šieno rulonų parvežimą? Vežti reikia nuo pievos iki namų apie 6 km.
  6. Pats matai,kad nėra už ką tiek mokėti.Nes visur turi būti atsiperkamumas per tam tikrą laiką.O ir kitų norinčių pirkti už didelę kainą vargu ar bus.
  7. Daugiau 2000 ne duok,kitaip iš jos galėsi auksinę košę virti. Smėlis ir 2000 yra per daug.
  8. O kaip šitas marmalas :http://www.lindec.lt/lt/medziagos/kietiklis-impregnantas-lithurin.html.; aš tokį buvau nusižiūrėjes savo dirbtuvėms,bet kaip supratau tinka ir tvartams.Man labiausiai patiko iš jų tas sakinys: Kuo labiau dėvisi grindys,tuo lygesnis jų paviršius.
  9. Po kiek imat už žolės pjovimą ir grėbimą šiais metais.
  10. Gal ir tavo teisybė,visiškai aklai žodžiais tikėti negali.
  11. Žemėtvarkoje man pasakė,kad iki hektaro galima išsipirkti,o daugiau ne.
  12. Dėl klausimo gal ir paskubėta suformuoti,bet mintis manau suprantama ,prie to pačio,kad nenuvažiavus į lankas kokio pločio pastatas?
  13. Kokio ilgio gavosi tau gegnės jau uždėjus ir kiek laipsnių stogas?
  14. Gal kas žino ar prieš betonuojant malkinę reikia pakloti plėvelę,ar nebūtina?
  15. Dėkui vyrai už atsakymus,tikrai pasidarė daug kas aiškiau.Bet kaip supratau,kad bet kokiu atveju,tiek viduje tiek lauke jie lyginimo lėkštes naudoja,tik matomai kiekvienam atvejui skirtingos.Ir dar jei naudoja miltelius(kietiklį),tai tada matyt tos grindys pasidaro velniškai slidžios.Jei ką neteisingai parašiau,pataisykit.Mano brolis su vienu ūkininku prie Kauno kalbėjo,tai kaip supratau iš pasakojimo,pas jį tvarte išbetonuota ir padaryta matomai slidžiai,tai sakė žiemą su John deere su pašarų dalytuvu su keturiais varomais negali pavažiuoti,muilinasi ratai kaip ant ledo.
×
×
  • Create New...