Jump to content

laurisdr

Nariai
  • Pranešimai

    151
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie laurisdr

  • Gimtadienis 09/06/1994

Miestas

  • Miestas
    Biržu raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

laurisdr pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. laurisdr

    irankiai

    Ar yra ne brand'inių įrankių gamintojų, kuriems tiktu makita li-on baterijos?
  2. Sunkusis (u671) ar lengvasis (u693) skutikas? Pas pati lengvasis 6m. su guminiu volu kartais nori banguoti, ypač jaučiasi smėlynuose ir drėgname molyje.
  3. Ir kiek kainavo šis atnaujinimas?
  4. Užkurus Af 2388 nenusileidžia pjaunamoji, kol neatjungiu kairėje pusėje prie nuožulnosios kameros esančio potenciometro. Kalibruota N kartu, vis tiek tas pats. Gal kas turit kokiu idėju?
  5. Girdėjau, kad S serijos Valtrai dažnos bėdos su elektra, kaži kaip yra ištikruju?
  6. laurisdr

    GEDIMAI

    Rudeni pumai 225cvx dėžėje pakeitėm tepalus kartu su filtrais ir ivarėm į garažą. Prieš mėnesi užkurėm, bet pats traktorius nevažiavo (galvojom, kad jam dar per šalta), po keliu minučiu jau pradėjo judėti, bet su trukčiojimais. Pasivažinėjus po kiemą - triukčiojimo nebeliko. Prieš pora dienų vėl užkurėm ir vėl tapati situacija, toks jausmas, kad siurblis iš karto nepaima tepalo. Prieš tepalu keitima tokios problemos nebuvo, gal kažka netaip darėm?, nes pirma karta patys keitėm tepalus. Dar tarp kasetinio filtro radom 0,5x0,5cm dydžio plokštele, kiek isiaiškinom tai ji gali būti iš priekinio tilto ijungimo sankabėlės.
  7. laurisdr

    Ašiniai kombainai

    Pas mus irgi jau buvo sudėti SKF, pati kombaina pirkom iš dotpro. Ankščiau tepdavau maždaug kas antra diena, o po šiu ivykių - kas diena.
  8. laurisdr

    Ašiniai kombainai

    Pas mus pernai irgi buvo bėdų su smulkintuvu AF2388. Prieš sezona pakeitėm guolius (iš dotpro), nes vienas guolis buvo prasisukes iš guolevietės. Po 20ha atsirado užimas kuris girdėjosi už 300m., tada vėl keitėm guolius tik pigesnius ir sumažinome smulkintuvo apsukas, kad galėtume baigti kulti 4ha. rapso. Poto vežėm balansuoti veleną, o guolius pirkom berods iš 'dagmita' (iš ten pirkti patarė vienas dotnuvistas, už abu guolius su atsiuntimu mokėjom apie 50eu.). Balansavimas padėjo tik vienai dienai, ryte brolis atsidares skardas pamatė žemyn tabaluojanti škyvą (lužo prie pat veleno).Nauja veleną atsivežėm ta pačia dieną (sekmadieni), bet parsivežus ji iškilo kita bėda, senajame velene konusinis škyvas, o naujame su šlicais, teko užsisakyti kita škyva (turėjo atsiusti kitą diena po užsakymo), bet kai atėjo ta diena - pasakė, kad netoki atsiuntė, va tada labai supykom ant dotpro. Reziume nereikėjo prieš sezoną keisti guoliu (juokauju), o jei rimtai tai per visa sezoną kombainas atostogavo beveik 2 savaites. Pamiršau paminėti, kad perkant smulkintuvui guolius - jie turi būti C3 kategorijos.
  9. laurisdr

    GEDIMAI

    Dėku už atsakymą. Dabar kitas klausimas - tas daviklis stovi virš stabdžių hidroakumuliatoriaus?
  10. laurisdr

    GEDIMAI

    Gal kas žino 2548 kodo paaiškinimą pumai 225cvx?
  11. laurisdr

    GEDIMAI

    Dėku už patarima, pakeitus filtrus - kodas dingo.
  12. laurisdr

    GEDIMAI

    Case ih puma 200 'išmetė' 3297 koda ir riboja apsukas iki 1400 rpm., nuo ko reikėtu pradėti ieškoti sliekų?
  13. laurisdr

    pupu auginimas

    Gyveni ir mokaisi, kitamet busiu gudresnis
×
×
  • Create New...