Jump to content

varksas

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Sakiu

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

varksas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. ne indiska o kiniska ir baltarusiska buna, pirkau baltaruskiu, kai uzkure tai pucia sakyciau neblogai o kai motoras uzsyla ant 60-70 padirbes apie 30 min tepalo metimas pasibaigia.
  2. MTZ 80 parvarytas is vokietijos dirbau 5 metus be priekaistu o va siom dienom tarpine prapute viska nusiemiau galva jau reikejo keisti. nauja nupirkau galva uzdejau. uzkures pamaciau kad pucia tepala pro kamina, tepalu nedegindavo su sena galva tikrai. vostuvu velenelis ir naujas uzdetas. nerandu prie ko prikibti.
  3. varksas

    JUMZ

    auguntas as ne toks uibagas kaip tu manai nezinau kiek nulups tiek, bet nuvariau y bendrove ir gavau ten ta cilindra jie jau tokiu neturiu jumzu tai gavau ir nebrangiai 10 euru bet kai nulietas naujas ir viduriai nauji tik mandzetus susidejau, tvarka o su anuo cilindru jai kam ydomu as del ydomumo gala nupjoviau atskiles stoko gabalas ir pastriges po stoku ir palenktas galas tdl jo ne pasukti ir pajudinti nejo, istiesu sokiruotas buvau kad sitaip gali buti, nu bet yra kaip yra
  4. varksas

    JUMZ

    tik dar 3 slanga is galo jungiasi
  5. varksas

    JUMZ

    Taigi jis yra virintas nes kaskada kolokio laikais galas buvo nuplestas jie neapsiima tvarkyti sitas atssimeta varijantas,taigi deje.
  6. varksas

    JUMZ

    jei mandzetus ten pasikeisti tai vieni juokai bet jei pazeistas koks stokas tai nzn.
  7. varksas

    JUMZ

    o tai gal zinai to marke cilindro? nes nueini tai jiems reikia markes cilindro , arba dirba tokie zasinai... arba rimciau reiks vaziuoti y kauna. jei tau to seno nereikia kad ir jy nupirkciau is taves bet but gerai kad kokia nuotrauka ymestum ar kaska panasaus..
  8. varksas

    JUMZ

    PAS mane jumz pakrovejo streles posukio cilindras pastrigo nori pasukti y sona pro dezute ispurske tepalus zinoma kaskiek pasuka ir vel tas pats jau nebespeju keisti gumytes issiardziau viena hidro cilindra sudejau visus mandzetus viskas tvarkoje bet kitas hidro cilindras neina ne pajudinti ne is vietos net stokas nejuda, viska meginau ir wd markinau kelias paras niekas nesidaro neva pasisuko 1 cm ir sustojo ne atgal ne pirmyn nepasisuka, kas galit padeti ar patarti ka daryti. Ieskojau ardomu tokiu traktoriu deje tiktai grndininiu pilna o sitokiu nera, Varijantas galvojau pirkti nauja ar butu tokiu cilindru? ir kur ju ieskoti? nes ne markes nerandu ant cilindro kasko ydomesnis cilindras jungesi su 3 slangomis is sonu 2 ir vienas is galo, o GAL sena kaskaip eitu ardyti gal kas susidure esat. Bet nemaisykit sitas jumzas jaunesnis nes posukiai su cilindrais o ne tie kurie su grandine. aciu uz patarimus, laukiu.
  9. Is to taupumo gali tureti pasekmiu, Seip kiek priklauso tiek ir turi pilti, nepilk y kartery tepalo kur y kalniuka gali variklis pradet kalti jai matuokles pvz nesiekia kaimynas sita turejo problema, visur yra sumatuota ir turi pilti kiek priklauso, nu cia pagal mane jau., o seip del uzkurimo dar gerai yra 24 v ziema greiciau uzkuria sakiau gal kada nors reiks pasidaryti
  10. aha del 5 litru nesukciau sau galvos 10 ar 15 litru telike
  11. Tai reiks nesiklaiuti pardaveju snekom, nors jis taip ytikimai pasake jai susipilsi tad 17 sukaules tepalas, nu bus matyt ar teisybe pasakiai, Tevukas tai pildavo y pavaru deze dyzeliny tepala kur mes pilam y varikly, o jis y varikly atidirbta tepala jau pavaras reik su ranka laikyti nes meta, Dar vienas klausimas ar yra toks dalykas kai sildymo zvake karteriams ysisuka kur tepala isleidi nes vienas maciau kad ysisukes yra ziemai pasildo tas pats kai blokui tenas?
  12. Nu supratau, o kuris geresnis tap 17 ar tap15? kuris maziau ziema sustingsta? Kaskaip geltona su juoda maisyti nu px pameginsiu jai jau prastai pasidarys visa pasikeisiu ir bus ramu
  13. Sveiki gal zinot Kas marijampoles apskrity galima rasti kas tvarko radiatorius? Jy reikia atlituoti Nes jis ne ant vartu Ir kelis meistriukus buvom rade tai jie bijo visi kisti nagus ir atlituoti tipo paskui bedos gali prisidirbti ir kas vamzdelius gali uztaisyti nes bisky sparnuote prabreze bet ten sudo vieto.
  14. Nu jo pagalvojau apie tai kad pakeisti kitokiu tepalu bet nesinori kaskur ismesti 30 lt tepalo y siukslyna, kaimynas pildavo tepalus kaskur kol jo nenubaude.80 w-90? o tai tai cia toks jo pavadinimas, o gal zinai kur galima gauti? su tepalais nesu susidures ir nesu ju zinovas. tai kas ka dar patartu daryti?
×
×
  • Create New...