Jump to content

no-dj

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius no-dj

  1. mtz 82 pradegė tarpinė ir kadangi juonuolis važiavo dar šiek tiek pirmas stūmoklis apsilydė viršus, tai teko keisti stūmoklinė grupę ir šlifuoti cilindrų galvą.

    Sukrovus variklį atreguliavom vožtuvus, siurblys tikrintas servise, užsikuria be problemų, bet dūmyja baltais dūmais, pareguliavus degimą sumažėjo dūmingumas...

    Ar po stūmoklinės keitimo reikia traktoriui padirbėti tuščia eiga kokia valandą, ar tas dūmingumas ne prie ko ir reikia ieškoti prežasčių kitur?

     

    Nuolatos dumija ar uzkurus ir padirbus nustoja? Siaip po naujos grupes keitimo nereiketu spausti gazo,kad pro grindikes islystu,bet ir neleisti varikliui saltai bezdeti. Zodziu laisva eiga nereikia, dirbk su juo darbus tik gazo neguldyk iki dugno. Po mazdaug simto moto pakeiciau tepalus, dabar viskas norma. Baltais dumais dumyjo pradzioje,bet tik padirbdavo puse minutes ir nustodavo.

  2. Nu tik nereikia čia varyti... Jau keli metai siutina mažažemiai keli, ju rėžialiai siauri ir atsiremia į mano lauką, tai visa laiką, mano laukas jiems kaip apsisukimo tiek su plugais tieksu kitom nesamonėm vieta, net ardami plugu įaria į mano pievą, kad jam gražugaliu nereikėtu užarinėti, šiemet pats presavau, tas su purkštuvu po savo kviečius laksto, ir tiesiai man prieš nosi lipa man per pradalgius varvindamas kažkokš brudą... užsiutau, per mėtra į jo lauką, per visą galą sustačiau rulonų tvorą... privažiavo, pažiųrėjo, tikėjausi išlips ir ateis koliotis, tai ne, apsisuko ir nudūmė atgal... dabar apsisukinėja vidury savo lauko... Aš ne prieš mažesnius, až ne už dydžiuosius, aš tik noriu pasakyti, kad ir tarp čigonų pasitaiko vagių... Bet mes čia jau nuplaukėm į lankas...  O pavydo didesniam ir turingesniam, pas daugumą mus su kaupu.

    Visiska tiesa. Visko buna ir tarp rykliu ir tarp zuveliu, Ir keliukus suaria (vazuoji per javus paskiau) ir pradalge pavoge... :icon-mrgreen:  nu tegul, tokiais niekais uzsiimti, nervus gadintis ir koliotis neverta, tik atrodo jog tie keli kasniai kaip isganymas, aukso kalnus atnes :icon-mrgreen:

  3. Sveiki. Mtz-82 nesilo variklis, nuprikom naują termostatą. Patikrinom-atsidaryt pradeda prie 75C. Idėjom ir paleidom kultivuot, bet niekaip neužkaito virš 50C nors buvo užtrauktos žaliuzės. Kam galėtu būti bėda kad nelaiko vandens variklyje nors 70c?

    Temperaturos daviklis gal meluoja.Ypac jei elektrinis, patikrinti reiketu. Buvo taip kad irgi nekildavo, pakeiciau i nauja parode kuri laika normaliai dabar kaip sauna iki 120c nors antifrizas tik siltas... Buna supuluoja jie.

    Jei su daciku viskas tvarkoj tada esme,kad neuzdaro didziojo rato.Ieskokit ten bedos. Gal, kad ir uzsidares, bet neuzsandarina gerai termostatas. Tas jo flancas kur statosi gal pakorejas, deformavesis ir t.t..

  4. jei 50 tai galutėj yra tokios propkutės, kur apsago galvutę nuo trukimų kai vanduo užsala, buvo toks atvejis užšaldė ir pyle po to vandenį atšildžius, tada visas vanduo į karteri. Pradėjom ardyt variklį ir radom po dangteliu galvutės išmustas propkutes, tada jas sukalėm į vieta ir beda tuo baigėsi.

    Kad tepale vandens nera, neina jisai i karteri (ne baltas tepalas).  Tik is karterio lauk lipa per alsuokli ir matuokle.

  5. Sveiki, kad nekurti naujos temos klausiu cia.

     

    MTZ 50 vanduo buvo uzsales. I gilzes per tarpine vandens buvo prieje ir stumokliui pakilus iki auksciausio tasko nebejo daugiau variklio prasukti. Atitirpus nesunkiai uzsikure, bet per alsuokli ir matuokle tepalai vaziuot pradejo. Galva buvau nuemes visualiai viskas tvarkoj atrodo, gilzes stumokliai irgi. Matosi tik kuriuose vietose tarpyne buvo prakalta, pajuode. Tarpyne pakeiciau nauja, bet uzkurus vistiek pucia tepala upeliu.

     

    Per kuria vieta gali pusti i karteri. Per ziedus, ar voztuvai? Gal dar kur? Reikia jusu pamastymu. Aciu. :icon-smile:

×
×
  • Create New...