Jump to content

kazikas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kazikas paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Gal kas naudojate Geo firmos italiskus mulcerius, koki atsiliepimai?
  2. Kad išmokas gaut neužtenka nupjaut. Turi būti nuvežtas, arba susmulkintas. Va tame ir reikalas. Tuomet lieka vienintelis variantas mulceris. Vel gryztam prie to pacio koki mulceri kas isbandet ant t25 kad butu patikimas ir butu galima normaliai dirbt.
  3. Kaimynas turi zoliapjove smulkintuva su horzontaliai besisukanciais peliais. Tai atsiliepimai neigiami. Jei zole dar iki 50cm tai viskas gerai, jei didesne tai tik nupesa suvelia kazkokia nesamone gaunasi. Ir tokio tipo smulkintuvam lygtais reikia kad kardanas suktu 1000aps\min t25 kiek zinau padaro 500.
  4. Sveiki Nekuriant naujos temos, noreciau jusu patarimo. Reikia nusienauti susmulkinti arba kitaip nuvalyti 4ha pievos. Ji pjaunama kas metai bet sienas nereikalingas. Siais metais nusipirkau t25 reikia kazkokio padargo tom pievom tvarkyt. Galvoja sukasi mulceris. Bet ar kazka padoraus galima uzkabint ant t25, kad galima butu normaliai dirbt.Ne kaip filmukuose youtubei kad tysiasi vos keli km per valanda. Ar geriau butu kokia rotacine nupjaut ir palikt suput siena?
×
×
  • Create New...