Jump to content

Moletiskis

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Moletiskis

  1. Kolegos,mėsiniai galvijai turėtų būti parduodami pagal skerdenas,o ne gyvu svoriu.Aišku reikia pasisamdyti nepriklausomą skerdenų vertintoją,kuris ir atstovaus jūsų interesus skerdykloje:kad nenupjaustytų per daug mėsos,kad teisingai pasvertų,kad teisingai skerdenas įvertintų(raumeningumą ir riebalingumą),tada nebus priežasties sakyti,kad skerdyklos meluoja.Aš jau trečias sezonas,kai bulius kraudamas,jų visiškai nesveriu skerdyklos furgone.Pakraunu,paskambinu nepriklausomam skerdenų vertintojui ir einu ramiai ilsėtis,ar dirbti ir laukiu rezultatų.Jie jau būna tos pačios dienos vakare.

    O ar verta samdytis del vieno ar dvieju buliu nepriklausomus vertintojus? Ir kur tu vertintoju ieskoti, skambinti i UM ir klausti?

  2. Gal kam reikalingas jautukas galovejo ir herefordo misrunas? Dabar jam 6 men. 300kg(gerai pasireiskus heteforozes efektas) auga sparciai netaip kaip grynaveislis galovejas. Motina stambi (galovejas) tevas nevertintas bet ispudingas (herefordas). Buliukas juodas su balta galva (kailis kaip galoveju) be ragu tevas su ragais. Gal kas nores veisti misrunus turetu but neblogas reproduktorius.

×
×
  • Create New...