Jump to content

voketukas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius voketukas

  1. sveiki braskininkai , kokias laistymo sistemas naudojete ? kokius siurblius ? gal galetumete numesti tinklalapius is kur pirkote ir kiek mokejote .

    gal kas auginate brskes siltnamiuose ? kaip ten kas gal gal galetumete isamiau papasakoti apie braskiu auginima siltamiuose.

     

     

     

    aciu uz atsakymus lauksiu :) geros dienos 

  2. Sveiki ukininkai :icon-wink: Idomu kokius vandens siurblius naudojate? Gal turite kokiu neigiamu ar teigiamu atsiliepimu apie viena ar kita siurbli ? :) Man reiktu laistyti apie 1ha braskiu. Galvoju apie laseline sistema, tik neisivaizduoju koki siurbli rinktis. Elektros nera, tai tinka tik benzininiai variantai :eusa-think:
    turi čia jau pats skaičiuoti. tarkim į 100 metru iseina apie 250 daigų. į ploti irgi tiek pat. žarna vedžiosi kiek vienai vagai tai 250vagųx100m= 25000m išeina 25 km. kai eisi pirkti siurbli paklausk kokia išstumimo eiga . iš turgau nepatariu pirkt iškart.
  3. sveiki braškininkai, turiu klausima ką daryti turiu 12 aru sonatos. ir visos be išimties mezga tik ūsus. nežydi nei pavasari nei vasara. tik ūsai. tresiu mikro elementais normuoju . skaičiavom kad is vieno kero jei pasodinus gautume kažkur apie 30-40 daigu. prisidauginom jau pernai. tie pasodinti naujai duoda uogas o šitie tik ūsus leidžia. čia gal liga kokia ar rūšis o gal trūksta konors ? ?

  4. sveikas, priklauso nuo to ką pats turi. ta prasme kokios tehnikos ar angaru bei sandeliu. jeigu daržininkystę užsiimti nori gali pradėti nuo bulvių ar morkų. 9ha. jei gera žemė daug gautum už morkas. gali meginti agurkus lauko sodinti.

  5. domina klausimas kokiais tarpais kas sodina. noriu uogu o ne kilimo :D

    ir kai nulenki braskes usa po kiek laiko kai isisaknija ji reikia nukirpt. nes pernykstiniai nevisi issilaike.

    Kad nebutu kilimo reikia neleisti augti atzaloms, jei sau augini pavalgymui tai sodink eilese kas 30 cm o tarp eiliu 80 cm. Nukirpti geriausia rugpjucio gale ir tada sodinti i nauja vieta.

    čia nusipirkau 2 dėžes daigu frigo. A+ klasės. žadu ant turgaus taip smulkiai pardavinet . tarpueilio plotis 70cm vagos plotis 120cm. o sodint sake 35 ant 45 cm aš čia po plevele sukišiu jas. o kur būtu galima įsigyti kapilerines šlangos. ??

×
×
  • Create New...