Jump to content

lukasliti

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario lukasliti paskelbtas turinys

  1. lukasliti

    Avietes

    Sveikas. tresti reiketu jau dabar, 1 ha reikia apie 300-350kg azoto(amonio salietros), geriausia ji isbarstyk per 3 kartus, kas kokia puse men. taip pat patresk kompleksinemis trasomis 300-500kg/ha, puse isberk pavasary(dabar), likusia dali rudeni. P.S. tresdamas amonio salietra tai daryk labai atsargiai ir saikingai, nes gali isdeginti avietes. As isbarsciau trasas ne prie pat sodinuku, o i tarpus tarp daigeliu. Taip pat jei zeme labai issausejus, kas greiciausiai ir bus po tokiu keliu sav kaip dabar, butinai pasilaistyk avietes, jos labai jautriai reaguoja i vandens nepritekliu. Laistyti reiketu po nedaug, taciau dazniau. As savasias laistau 2-3kart per savaite. P.S.S. ziuriu tema sita kazkokia labai skurdoka, tai nepatingeki parasyti vis kaip laikosi avietes tavosios. Idomu suzinoti kaip kitiems bendraminciams sekasi.
  2. Sveiki visi. Gal yra zmoniu uzsiimanciu šermukšnių auginimu? kaip sekasi su ju uogu realizavimu? kaip dziovinate jas? Vienu žodžiu, gal galite kas pasidalinti patirtimi?
  3. lukasliti

    Avietes

    Sveiki. kaip atrodo jusu avietes si pavasari? ar jau numulciavot? ar jau islindo daigeliai? Pas mane jau prie kiekvieno daigo po 2-4 naujus daigelius apie 5 cm islinde. Tresta buvo rudeni kompleksinem trasom. Kazin kada laikas bus dabar tresti azotu?
×
×
  • Create New...